Nyomozás indult az Eddie Murphy filmjének forgatásán történt baleset miatt

A The Pickupban Pete Davidson, Keke Palmer és Eva Longoria is szerepel – jelenleg azonban a forgatás helyett másra koncentrálnak.

Az Amazon MGM Studios berkeiben készülő, Murphy nevével fémjelzett heist movie atlantai forgatási helyszínén a múlt héten történt egy baleset, amelynek során többen is megsérültek, mikor egy korábban már elpróbált second unit akciójelenet felvétele közben „nem a terveknek megfelelően alakultak a dolgok”.

„Mivel még tart a nyomozás, ezen a ponton nem adhatunk ki semmilyen előzetes vagy nem végleges információt.

Még mindig tart a bizonyítékok összegyűjtése, a tények vizsgálata azt illetően, hogy pontosan mi történt és miért, de elsősorban és mindenekelőtt el szeretnénk mondani, hogy együttérzünk a sérültekkel” – nyilatkozta a stúdió szóvivője a The Hollywood Reporternek.

Képünk (Eddie Murphy egy másik film, a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley forgatásán) illusztráció! Forrás: MEGA / GC Images / Getty Images


Egy, a The New York Times által nyilvánosságra hozott videón az látható, hogy egy nagy pénzszállító autó összeütközik egy városi terepjáróval, amitől mindkét jármű kisiklik az útról a fűre. A pénzszállító ezt követően rágurult a SUV tetejére, majd a két kocsi átfordult, és végül kerékkel lefelé landoltak egy mezőn. A felvétel azzal zárul, hogy egy ember ernyedt testét láthatjuk kilógni a teherautó ajtaján. (Az esetről a TMZ is készített videót, az itt látható.)

Egyes források szerint a balesetben összesen nyolc fő sérült meg, és közülük ketten szorulnak kórházi ápolásra. Ők ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek. Ők voltak egyébként azok, akik a pénzszállító hátuljában ültek, és szó szerint kirepültek belőle az ütközés során. A teherautóban ülő öt ember közül egy harmadiknak szintén súlyosak a sebesülései, de ő szerencsére nem esett ki a kocsiból.

A sérültek személyéről annyit lehet tudni, hogy egyikük a dolly kamerát kezelő Marvin Haven, akinek a megsegítésére már el is indítottak egy GoFundMe-gyűjtést.


(via ComingSoon)