Ezek a legjobban várt májusi sorozatok

Kapunk sci-fit, sci-fi westernt, Star Wars-szériát, és folytatódik A Bridgerton család is.

Star Wars: Tales of the Empire (Disney+)

Stílszerűen a Star Wars-napon, azaz május 4-én kerül fel a Disney+-ra a Tales of the Empire című új sorozat. A hat epizódból álló animációs széria a Galaktikus Birodalom mélyére kalauzolja el a nézőt két, különböző korszakban és eltérő utakon járó harcos szemszögéből. Miután mindent elveszített, a fiatal Morgan Elsbeth-et a bosszú hajtja, és ezért csatlakozik a Birodalomhoz. Eközben az egykori Jedi, Barriss Offee csupán túlélni próbál az egyre nagyobb káoszban.


Sötét anyag (Apple TV+)

Blake Crouch saját (magyarul is megjelent) regényéből, a Sötét anyagból készített sorozatot Jennifer Connelly és Joel Egerton főszereplésével. Edgerton alakítja azt a chicagói fizikust, akit elrabolnak, és valahogy egy alternatív valóságban köt ki, ahol meg kell küzdenie önmaga gonosz verziójával, aki el akarja pusztítani a családját. (Premier: május 8.)


Hazug csajok társasága: Nyári iskola (HBO Max)

Hazug csajok társasága: Az eredendő bűn című sorozat szereplői visszatérnek az új évaddal, amelyben még keservesebb kínokat kell kiállniuk: minden hétköznap reggel fel kell ébredniük a nyári szünetben a suli miatt. (Premier: május 9.)


A Bridgerton család – 3. évad első rész (Netflix)

A Bridgerton rajongók tavaly sem maradtak betevő sorozat nélkül, kaptak egy előzményszériát (Charlotte királynő: Egy Bridgerton történet), de pár nap múlva végre visszatér az „igazi” Bridgerton is. A 3. évad Colinra (Luke Newton) fókuszál, aki végre rájön, hogy eddig nem becsülte meg Penelopét (Nicola Coughlan), és megpróbál segíteni neki férjet találni. Ez egy kicsit sok lehet Penelope-nak, miután évekig epekedett a harmadik legfiatalabb Bridgerton fiú után, nem is beszélve a húgával való viszálykodásról, az egyetlen emberrel, aki tudja, hogy Pen valójában Lady Whistledown.

A 3. évadot új showrunner irányítja (Jess Brownell lépett Chris Van Dusen helyére), de hogy ez jelent-e érdemi változást, az csak májusban derül majd ki. (Premier: május 16.)


Odakinn – 2. évad (Prime Video)

Josh Brolin egy földjéért és családjáért küzdő wyomingi farmert alakít az Amazon sorozatában, a neo-westernként induló történet pedig az első évad végére egyre jobban átfordult sci-fibe, és SPOILER kiderült, hogy az időutazásnak is nagy szerepe van a sztoriban. (Premier: május 16.)

via: Uproxx