Családi filmek május 1-jére

Rengeteg családi programmal vár május 1-je, szerte a városban. Utána persze nyugodtan le lehet ülni a tévé elé.

Film+ - május 1., 9.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A kansasi Phil Winslow (Lee Pace) és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb. Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár "hölgy", Jezebel kedvéért a hajlandó lenne megváltozni.

 

Minimax - május 1., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap, miután megcsókolja egy varázslatos pillangó, Kara felfedezi, hogy fantasztikus erőre tett szert, amely lehetővé teszi, hogy átalakuljon Szuper Szikrává, a titkos, bűnüldöző alteregójává, aki keresztbe-kasul repkedve a királyságában készen áll arra, hogy felvegye a harcot a rosszakkal. Ám nemsokára Kara féltékeny unokatestvére elkapja a pillangót, és maga is átalakul Kara szuperhősének gonosz párjává, Sötét Szikrává.

 

RTL HÁROM - május 1., 9.40h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A pirospozsgás vidám kismalac fürdik a dicsőségben, miután kutyákat is megszégyenítve megnyerte a helyi juhászversenyt. Arthur gazda (James Cromwell) visszautasít minden ajánlatot Babe megvételére. Sajnos azonban súlyosan megsérül munka közben. Felesége, Esme (Magda Szubanski) nem bírja továbbvinni a farmot. A bankok könyörtelenül be akarják hajtani adósságaikat. Esme kénytelen a nagyvárosba utazni, hogy rendezze a farm sorsát. Babe és Esme az egyetlen olyan szállodába mennek, ahol háziállatokat is befogadnak. A környékbeli lakók azonban éppen akkor elégelik meg az állatokat és elszállíttatják őket. Babe elmenekül és megpróbál újdonsült kis barátai kiszabadításában segíteni.

 

TV2 Kids - május 1., 10.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná?!

 

AXN - május 1., 11.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Most mégis lehetősége nyílik álmai beteljesítésére. Egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, ami Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében pedig Tadnek kell beugrania a cimborája helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt. Útjára elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

 

Madagaszkár 2.

Moziverzum - május 1., 11.25h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Madagaszkár távoli partjaira vetodött New York-iak olyan orült ötlettel állnak elo, amely még akár be is válhat! A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülogéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegobe emelkedik _ és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, amely elegendo ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink elso ízben találkozhatnak szabadon élo társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tunik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely, de vajon jobb, mint hoseink otthona a Central Parkban? (DVD)

 

Nickelodeon - május 1., 12.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Thunderman-ék visszatértek, de egyből Hiddenville-be, mert egy baki miatt fel kell hagyniuk a bűnüldözéssel. Hank és Barb annak örül, hogy a család visszatért régi otthonukba, míg Billy és Nora a normál gimis életnek.

 

AXN - május 1., 12.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

 

Mesék a dzsungelből

Minimax - május 1., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap a dzsungel állatai arra ébrednek, hogy tudnak beszélni. Ám meglepetésük még nagyobb, mikor megtudják az okát. Egy kis űrlény érkezett a dzsungelbe egy távoli bolygóról, hogy meghódítsa a Földet, és őrületesen jó technikát is hozott magával, például egy fordítókütyüt, amitől az állatok is tudnak beszélni. A kedves űrlény a dzsungellakók legnagyobb szerencséjére kétbalkezes hódító: honvágya van, lezuhant a hajója, és nem tudja felvenni a lépést a bájos állatokkal, akik mindig valami mókán törik a fejüket. Hőseink azonban nem engedik, hogy egy kis űrlényinvázió a jókedv vagy a barátság útjába álljon! Az állatok segítenek neki a hazavezető úton, aki így megérti, hogy a barátság lehet a világegyetem legnagyobb ereje, ám közben megérkezik a barátságtalan idegenekkel teli űrhajó is…

 

TV2 - május 1., 13.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

 

Paramount Network - május 1., 15.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani.

 

Viasat3 - május 1., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

 

TV2 Kids - május 1., 19.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Franklin, a teknos elindul a hatalmas kincsszerzo útjára a barátaival együtt, hogy megtalálják azt a kis ládikát, amit annak idején a nagymamája rejtett el. Útközben persze rengeteg kaland és veszély leselkedik rájuk, de végül mégis sikeresen célba érnek…