Megvan a ValóVilág 11 nyertese

VV Kriszti vitte el a 36 millió forintot.

105 nap, elképesztő próbatételek, a luxusbörtönben való összezártság konfliktusai és érzelemittas pillanatai után VV Kriszti bizonyult a nézők által legkedveltebb játékosnak, aki így 36 millió forinttal lett gazdagabb.

Forrás: rtl.hu

 


Hogy ki lett a 105 napja tartó "vesszőfutás" győztese, az vasárnap este, a stúdióban, a VV11 Fináléjában derült ki, amikor Puskás Peti és Schumacher Vanda egyszerre kiáltotta ki a nyertes nevét. VV Kriszti 20 százalék különbséggel diadalmaskodott VV Melina felett és lett boldog tulajdonosa a 36 millió forintos fődíjnak. Több mint 3 hónapos folyamatos próbatétel vezetett idáig, mely tarkítva volt számtalan feladattal és megdöbbentő fordulatokkal, amelyek a személyes kapcsolatokat és a játék kimenetelét alakították.

A VV11 tematikus heteiben a játékosok voltak iskolások, tanyasi lányok és legények, híradós műsorvezetők, rekorderek, botcsinálta szülőpárosok és még megannyi helyzetben kellett megmutatniuk a nézőknek, hogy ki a legérdemesebb a győzelemre. A nézők ebben az évadban minden eseményt élőben tudtak követni az RTL+ streaming felületen, folyamatosan futó ValóVilág stream-en, így az esti összefoglalók mellett jóval több információt kaptak a játékról, míg a műsor social felületein is áradtak az esélylatolgatások és vélemények a játék menetéről.

(RTL Sajtóklub)