Megvan az első két híresség, aki párt keres az RTL Celebrandijában

Frohner Fecó és Schumacher Vanda az RTL több más műsorában is szerepeltek már.

Nyáron indul az RTL legújabb párkereső realityje, a Celebrandi, amelyben nyolc ismert ember szeretné megtalálni a párját, ebből most kettőt mutatott be a Fókusz.

Fotó: Sárosi Zoltán, RTL

 

Az egyik celeb Frohner Fecó fodrász, aki korábban több RTL-es műsorban szerepelt már, ilyen volt például a Celeb vagyok, ments ki innen című, szintén reality. Frohner azt is elmondta a Fókuszban, hogy milyen párt keres: alapvetően humoros embernek tartja magát, és életében nagyon fontos szerepet tölt be a spiritualitás, amit nem "követel meg" leendő párjától, de azt elvárja tőle, hogy nyitott legyen ezekre a dolgokra.

A másik celeb Schumacher Vanda, aki az RTL Éjjel-Nappal Budapest című sorozatában tűnt fel, azóta számos műsorban vállalt szerepet, műsorvezetőként feltűnt a Való Világ című realityben és az ahhoz kapcsolódó BeleValóban, de ő is szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innenben és a Hotel Margaret című RTL-es sorozatban is. Vanda pörgős életet él, szeretné, ha ezt jövendőbeli párja is elfogadná és támogatná, fontos számára, hogy megmaradjon a szabadsága, és olyan társra vágyik, akire fel lehet nézni, és valódi támasza tud lenni.

Nem is olyan régen megtippeltük, kikkel indul majd az RTL párkeresője, és eddig kettőből kettőt el is találtunk:

Celebrandi tippjeink

Te melyik celebbel randiznál?

Ha már úgyis indul az RTL-en a Celebrandi, akkor itt az idő egy gondolatkísérletre; kivel mennénk el szívesen egy vagy több randira?

Tovább

 

A műsorba azok jelentkezését várják www.rtl.hu/celebrandi/jelentkezz oldalon, akik szinglik, szeretnék jobban megismerni a párkereső hírességeket, megadni az esélyt arra, hogy akár mélyebb érzelmek is kialakuljanak közöttük, vágynak a szerelemre, a boldogságra és bátran belevetik magukat a randik kalandos világába.