Megyeri Csillával és 18-as karikával jön a ValóVilág12

A 18-as korhatárkarika alkalmanként korábban is előkerült, a non-stop stream miatt most viszont állandósul, Puskás Peti egy nagyon vidám műsorvezető társat kap, de van más újdonság is. 

 

A 12. évadához ért az immár teljesen digitalizált, a nap 24 órájában is nézhető ValóVilág, mi pedig benézhettünk a beköltözős valóságshow helyszínére, a Campona Rendezvényközpontban található ValóVillába. Ahol az RTL programigazgatója, Kolosi Péter, illetve a gyártó Paprika Studiostól Pető Gábor executive producer és Kónya Gergely RTL senior kreatív producer mesélték el, mit érdemes tudni az új évadról, majd megjelentek a műsorvezetők, a már „bejáratott” Puskás Peti és a tévés múlttal is rendelkező Megyeri Csilla.

Aki kék kosztümben és rengeteg energiával érkezett,

és Puskásnak köszönhetően az is kiderült, hogy miért igazán neki való ez a műsor: több mint tíz éve az ő hálószobája is be van kamerázva. Persze nem ő lesz az egyetlen újdonság!

Forrás: Port.hu

 

A RTL+ platformon nonstop nézhető műsor, aminek a beköltöző show-ja vasárnap az anyacsatornán is látható lesz, és amelynek Összefoglalóit a streaming platform után 22:00-tól a Coolon lehet majd nézni, mostantól állandóan viseli magán a 18-as karikát – kivéve persze a beköltöző adást. A kérdésre, hogy ez jogi kötelezettség vagy szerkesztői döntés, Kolosi Péter azt válaszolta, hogy szerkesztői döntés, ami jogi kötelezettséget von maga után, vagyis a

korábbiaknál jóval kevésbé lesz cenzúrázott az adás

– ez a streaming nagy előnye. Természetesen újrafazonírozták az egész villát, ami teljesen új designt kapott. Mivel a sok őszi adás után most kivételesen egy nyári műsor lesz, ahol a medence nem csak díszlet, a tematika a miami feeling volt, de nekem egyértelműen a Grand Theft Auto arculata ugrott róla be, és talán nem én leszek az egyetlen.

Forrás: RTL+

 

Tény, hogy az új külső mutatós és vidám, amit a korábbi győztesek és a két műsorvezető papírmasé figurái egészítenek ki, amik szerintem nem lesznek teljes biztonságban egy nagyobb buli során, de a villa berendezéseinek rongálása a házirend szerint komoly büntetést von maga után. A másik nagy újdonság, hogy

az eddigi 36 milliós nyeremény átváltozik nyereményalappá,

vagyis ez az összeg folyamatosan változik, nőhet, de akár csökkenhet is. Minden héten több játékon lehet komoly összegeket nyerni vagy éppen veszíteni, ami jelentősen változtathat a csoportdinamikán. Nyilván nem nézik majd jó szemmel a többiek, ha valaki nem veszi ki rendesen a részét a játékban és fordítva, sokat lendíthet valakinek a megítélésén, ha sok pénzt hoz házhoz. Így Kónya Gergely RTL kreatív producer szerint a villa élete is mozgalmasabb lehet, ráadásul ezek után senki sem mondhatja, hogy meg lehet nyerni a műsort úgy is, ha valaki végig csak a kanapén hever.

Forrás: Port.hu

A nyereményjátékokba a nézők is beleszólhatnak majd, ami egyfajta interaktív érzetet kelthet a nézőben, amire már volt példa korábban is, de jó eséllyel itt billennek majd az arányok is. Az új játékok bevezetése a villa „bővítésével” járt, a villa és a külső, az utcára nyíló kapu közötti eddigi murvával felszórt holttérből egy műfüves pályát csinálnak, amit csak VV Wimbledonnak becéznek – ez ott jártunkkor még nem volt teljesen kész, de még sok munka van. Sok munka lesz később is,

összesen több mint 200 ember dolgozik felváltva a stábban,

hogy a heteken át tartó reality alatt felvegye, vágja, szerkessze az adást, és biztosítsa a Villa működését. A bevett „eljárás” alapján a villalakók senkivel sem találkozhatnak, ha bármit intézni kell a villán belül a stábnak egy-egy játék berendezése kapcsán, akkor a játékosok addig egy szűkebb metszetet használhatnak a Villából, de ekkor sem találkozhatnak senkivel. 

Forrás: Port.hu

 

Hogy milyenek lesznek a játékosok az idén, azt még nem tudni. Puskás Peti szerint ebben a játékban először mindenki teljesen átlagosan viselkedik, aztán ahogy átlépik a villa küszöbét, felfokozott állapotba kerülnek, majd ahogy telik az idő, újra visszatérnek a régi kerékvágásba. Hát majd meglátjuk!