Ők lesznek az Éden Hotel férfi szereplői

November 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel az RTL-en és az RTL+-on.

A fiúk feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a versengésből. Az adások során újabb és újabb vendégek érkeznek majd, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésben. Lássuk, hogy kik azok a pasik, akik az elsők között küzdhetnek a bennmaradásért!

ez is érdekelhet

Ők lesznek az Éden Hotel női szereplői

November 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel, amit az RTL+-on és az RTL-en is láthatnak a nézők.

Tovább

 

Arni


A 24 éves Arni mindene a kosárlabda, nem csoda, hogy jó csapatjátékosnak tartja magát. A fiúkkal az a gondja, hogy a barátnőik mindig őt akarják. Úgy véli, a lányoknál elég a magabiztossága, a kisugárzása, nincs szüksége különösebb trükkre a csajozás terén.


Csabi


Amit a 31 éves Csabi a fejébe vesz, azt meg is teszi. Az átlagnál eredményesebbnek tartja magát, és ezzel a lányoknál is így van, akikhez, ha közeledik, nem igazán kap visszautasítást. Szerinte a rosszfiút látják benne, ezért sok lánynak bejön.

 

Kendy


A 21 éves Kendy saját bevallása szerint az a legjobb tulajdonsága, hogy nagyon jól néz ki. Teljes mértékben meg van magával elégedve, vagánynak tartja magát, aki szeret beszélgetni, izmos, jó a testalkata – neki nem is kell ennél több. Profi focista, a lányok élnek-halnak érte.


Viktor


A 32 éves Viktor, nemcsak játszani érkezett az Éden Hotelbe, hanem csajozni is. Szerinte a többi játékossal szemben az az előnye, hogy laza és okos, ésszel fog játszani. Nagyon érzelmes, de nehezen bízik meg másokban.

 

Tomi


A 26 éves Tomi szereti, egyenesen csodálja a nőket. Szerinte az Éden Hotelt neki találták ki, hiszen nagy taktikusnak tartja magát. Romantikus alkat, de ha kell, csak a saját érdekeit nézi.

 

A Miller Dávid műsorvezetésével érkező Éden Hotel premier epizódja november 20-án reggel 8.30-tól válik elérhetővé az RTL+-on, az esti 22:25-kor kezdődő RTL tv-premierrel egy időben pedig további három epizóddal bővül majd a streaming platform előfizetős kínálata. Ezt követően minden héten hétfőtől csütörtökig érkeznek majd az új epizódok mind az RTL+-ra, mind pedig az RTL csatornára.