Fesztivál

Belvárosi Kutyafesztivál

Olimpia Park
2024. május 05. (vasárnap) 10:00 - 17:00

Helyszín:

Olimpia Park
1055 Budapest, V. kerület, Balaton utca Kossuth tér és a Jászai Mari tér között

Lázár Chef, Málna kutyáját korábban a Vigyél Haza Alapítványtól fogadta örökbe és azóta is segíti munkájukat, Most, első alkalommal kézműves kutya-ínyencségekkel készül Belvárosi Kutyafesztiválra amiket a látogatók kutyái ingyenesen megkóstolhatnak délelőtt a helyszínen! 


A belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényén családi programokkal hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.
A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várja az alapítvány, akiknek még nincsen házi kedvencük.

A programokról:
kutya-gazdifotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, kutya viselkedésterápiás tanácsok, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyás bemutatók, kutyakereső alkalmazás, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény, várja az érdeklődőket.
Kutya Sétáltató Nap keretében Kapás Bogi, Gelencsér Timi és Telegdy Ádám valamint az alapítvány önkéntesei segítségével bárki kipróbálhatja, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.


Szórakoztató zenei programokban sem lesz hiány: Kolompos együttes délelőtt 11-kor, a 2023-as The Voice legjobb férfi hangja, Galambos Péter pedig délután 4-kor ad minikoncertet.


Az idén 16 éves Vigyél Haza alapítvány külön szeretettel várja, azokat a családokat, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.


Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület sportnapot tart, egész napos programokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást.