A Trainspotting 2 trailere gyakorlatilag megismétli az eredetit

Megjelent a legendás film folytatásának első trailere, ami pont ugyanolyan, mint az elsőé volt.

Jövőre érkezik az 1996-os, legendás drogos film, a Trainspotting folytatása, az első trailer alapján elég fura T2: Trainspotting 2 címen. Igen, merthogy kijött az első trailer, ezt lehet megnézni itt lent.

Ami először nyilván mindenkinek feltűnik az a zene, az Underworld Born Slippy című száma teljesen összeforrt az első filmmel, olyannyira, hogy már az első film trailerében is ez a szám szólt. Aztán összeáll a kép: gyakorlatilag újra megkaptuk az első rész trailerét néhány apró, de fontos módosítással.

Az egy dolog, hogy néhány, 20 évnyi hangsúlyváltással, Ewan McGregor monológja szinte ugyanaz arról, hogy miért (nem) érdemes az életet választani, a Facebooktól kezdve a kiüresedett kapcsolatokon át a középkorúak középosztálybeli problémáiig, de a trailer felépítése, és a jelenetek a jó része is megidézi, néha szó szerint másolja az első film trailerét, ami itt van lent.

Ha abból indulunk ki, hogy a trailerhez képest milyen volt az első film (gyakorlatilag ugyanolyan csak másfél órában), akkor nagyon bizakodóak lehetünk, a második rész első trailere több mint ígéretes, nagyon várjuk már a találkozást a régi, drogos ismerősökkel.