Helyszín

Budapest Jazz Club


A fővárosi fenntartású Budapest Jazz Club hosszú facebook bejegyzésben jelentette be, hogy a megemelkedett költségek miatt és mert „június 26-án a vagyonkezelő zárcserével és lakatokkal bezárta a Budapest Jazz Clubnak helyet adó ingatlant”, bezár.


Az elmúlt években a legváltozatosabb stílusú hazai kedvencek és nemzetközi világsztárok koncertjei mellett a klub nagy hangsúlyt fektetett a vendéglátás, az atmoszféra és a gasztronómia tökéletesítésére is. A szigorú higiéniai protokoll mellett újonnan felújított mellékhelyiségek, a koncertteremben szellős ültetés, és a klub területén elhelyezett több automata kézfertőtlenítő állomás várja június közepétől a vendégeket.


A újdonságok sorának ezzel közel sincs vége, hiszen a gasztronómiája miatt is jegyzett klubban legújabban impozáns Bridge-sörcsapokból töltik a Staropramen és Hoegaarden sörkülönlegességeket a szomjas vendégeknek. Aki pedig előrelátó és éhesen érkezik, az a falatkáktól a vadételeken át a desszert-kompozíciókig könnyen talál ínyére való fogást.


A számos újítás mellett a lényeg azonban változatlan. A klubban az újranyitást követően is a hazai és nemzetközi jazz élet legjobbjai játszanak a koncertteremben, és a Jam Sessionok alkalmával heti öt alkalommal: hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton este fél tíztől a BJC Bistro-ban.

Ajánlók, kritikák:

márc. 19.
  • 19:00
márc. 24.
  • 11:00
ápr. 07.
  • 11:00
máj. 12.
  • 11:00