A szakács világ körüli útja az 'Elveszett jelentés' modorában. Népszerű szerző. A hírnév zavarja. Kulináris kalandor. Italos, dohányos, hedonista... a jelzőket sorolhatnánk tovább, de egy biztos: ételekkel egyre többet foglalkozó világunkban Anthony Bourdain konyhaművészeti Indiana Jonesként kiemelkedő helyet vívott ki magának. Több mint három évtizede hivatásos szakács és író, nem csoda, hogy mindent ebből a szempontból néz. Jóllehet, kalandvágyát továbbra is a rendkívüli étkezési élmények iránti érdeklődése táplálja, mégis az útközben megismert tájak és emberek teszik az utazást valóban izgalmassá. A sorozat epizódjaiban Anthony Bourdain olyan emberekhez és helyekre jut el, amelyek megismerése jóval túlmutat az ételek birodalmán.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
NO RESERVATIONS - AROUND THE WORLD ON AN EMPTY STOMACH
Want to know where to get good fatty crab in Rangoon? How to order your reindeer medium-rare? How to tell a Frenchman that this baguette is invading your personal space? Then this is your book. No Resemtions is Anthony Bourdain's fully illustrated journal of his far-flung travels throughout the world. I traces this trips from New Zealand to New Jersey and everywhere in between, mixing beautiful, ever-before-seen photos and oddball mementos with Bourdain's hilarious and outrageous tales. With his trademark wit and soulful charm, he takes readers with him on a hell-for-leather world tour, eating, drinking and getting in and out of international trouble. For any of Bourdain's growing army of rabid fans, this is an indispensable opportunity to tiit the road with the man himself.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások