Egy klasszikus műfaj, egy igazi főzőműsor elevenedik meg a képernyőn, ám új lendülettel, magával ragadó képi világgal, a Marcsitól és csapatától megszokott színvonalon. A műsor helyszínéül egy régi pajtában kialakított stúdiókonyha szolgál, melyben a sparhelt és az indukciós főzőlap tökéletesen megfér egymás mellett. "A magyar gasztronómia lényege, hogy mi kerül otthon a családi asztalra. Ezért a legfontosabb szakács az, aki a szerettei, a családja elé nap mint nap leteszi az ételt. Vagyis: a legfontosabb szakács Te vagy!" _ mondja Marcsi, aki aktuális vendégével hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak. Leleplezzük a legnagyobb konyhai titkokat, leromboljuk a tabukat, megtanítjuk a leghatékonyabb praktikákat, miközben ezernyi ízzel ismertetjük meg a nézőt. Megmutatjuk, hogy az egyszerű háziasszony és a Michelin-csillagos séf milyen jól megférnek együtt a konyhában, és milyen remekül inspirálják egymást. Az is ki fog derülni, mennyire fontosak a hagyományok a főzés esetében is, ám néha érdemes áthágni a szabályokat, csavarni egyet a jól megszokott recepteken.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Ezek nem is az ő receptjei, hanem olyan hétköznapi szuperül főző embereké, akik nem kapnak milliókat érte, az ország Marcsijával ellentétben. Ő nem szakács, nem cukrász, a szakácskönyvei tele vannak mások receptjeivel. Ez nem plágium? Vagy ha hozzáír az eredetihez még egy csipet sót, vagy 1db.babérlevelet, akkor ő arathatja le a babérokat? Ez inkább idegen tollakkal ékeskedés... + az ország pénzén végigette az országot. De tényleg, vajon mennyit kapnak, akik szerepelnek a műsorában? Egy kis aprópénzt?
Dafke nem nézek bulvárcsatornát, ezért lehet az, hogy BM már régen kimerítette a "tele van vele... minden" kategóriàt.
A receptforrásai nêha röhejesek:
A borscsot, amit főzött, azt az orosz vendêgeim kinevették...
Ők sem mondják meg nekünk, milyen legyen a gulyás.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások