Színház

Flódni

improvizáció, 2 felvonás, 140 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Improvizációs gasztroszínház Stahl Judittal.

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója, amikor arról kérdezik, milyen ez az előadás.

Aki kifőzte: Stahl Judit, az ismert televíziós. A recept pofonegyszerű – kavarjuk össze a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj legjobb színészei tálalják a nézőknek Judit főztjét, vagyis a szituációkat. Közülük mindig négyen játszanak a színpadon, de a főpincér személye állandó marad: Novák Péter, a fergeteges észjárású műsorvezető tartja kézben az egyre fokozódó hangulatot. A happy end garantált, hiszen a végén minden nézőre ajándék-flódni vár a Flódnistól.

Az előadást a Budapest Brand, a Mazsihisz, a Béflex Zrt. és a Diana Mosolya Alapítvány támogatja.

További szituációs ötletek: Stahl-Bohus Hanna

Stáblista:

Hozzászólások

2/10
Ahoj poplacsek ápr. 05. 22:32:41 2/10
Kétszer volt alkalmam látni az előadást, önhibámon kívül. Ez az improvizációs műfaj nem minden színésznek való, mindkét alkalommal kínos erőlködés szemtanúja voltam. Az első alkalommal játszott Stefanovics Angéla, ő jó volt, ezért kicsit felkerekítem a pontszámot 2-re.