Sajnos mégsem Loki lesz az új James Bond

Tom Hiddleston a philadelphiai Comic Conon cáfolta a múlt heti híreket, nem ő az új 007-es.

Múlt héten minden Marvel-fan és Bond-rajongó megörült, hogy a Lokit alakító Tom Hidlestone lesz Daniel Craig helyett az új 007-es a 25. Bond-filmben, de sajnos a 35 éves sztár a hétvégén azt nyilatkozta, nem tárgyalt ilyesmiről a Eon Productionsszel - írja a Movieweb.

Hiddleston a Thort alakító Chris Hemsworth-szel vett részt a philadelphiai Wizard World elnevezésű geek dzsemborin (az Egyesült Államokban ugyanis mincen nagyvárosnak van saját Comic Conja, csak a San Diego-i a leghíresebb közülük), ahol egy pódiumbeszélgetésen úgy konferálták fel, mint a következő James Bond. A sztár azonban az elképesztő tapsvihar után sajnos lehűtötte a rajongóit, pletykának nevezve a múlt heti híreket:

Korábban Idris Elbát is szóba hozták, mint lehetséges Bondot, és a Fantasztikus négyes sztárja, Jamie Bell is esélyes állítólag a szerepre. Az viszont biztos, hogy a Skyfallt és a Spectre-t jegyző Sam Mendes már nem fog több Bond-filmet rendezni, mint ahogy az is, hogy az új 007-est a Bond-franchise jelenlegi jogtulajdonosa, Albert R. Broccoli lánya, Barbara Broccoli producer fogja kiválasztani.