Kidőltél a karácsonyi készülődésben? Lazíts ezekkel a filmekkel

A karácsony előtti rohanásban nem nehéz elfáradni, és még az is megtörténhet, hogy mire elérünk az ünnepig, bármennyire is szeretjük, a fülünkön folyik ki az összes ünnepi dal és film. Éppen ezért ebben a válogatásban olyan filmeket válogattunk, amelyeknek semmi köze a karácsonyhoz, ugyanakkor érdemes megnézni, ha végre ráérünk és moziznánk egy jót.

December 23. és január 3. között díjmentesen válogathatsz a Telekom MoziKlub több mint 10 000 filmje és sorozatepizódja között.

 

Élősködők

Forrás: Port

A 2019 egyik legnagyobb szenzációja, amellyel a rendező filmtörténelmet is írt, Bong Joon-ho alkotása hatalmas meglepetésre nemcsak a legjobb nemzetközi filmnek járó Oscar-díjat vitte haza, de a legjobb filmét is – ez pedig először történt meg idegen nyelvű alkotással. A fekete komédiába oltott thriller antihőse Ki-taek, akinek családja igazi semmirekellőkből áll. Ők mindig a könnyebbik utat választják – bármit megtesznek, csak dolgozni ne kelljen. Irigykedve nézik a Park család fényűző életmódját, és ördögi tervet eszelnek ki, hogy a közelükbe férkőzzenek.

Ad Astra – Út a csillagokba

Forrás: Fórum Hungary

Roy McBride (Brad Pitt) műszaki tiszt elindul, hogy átszelje a galaxist, és kiderítse az igazságot apjáról, aki húsz éve tűnt el, miközben idegen életformák után kutatott az űrben. Ugyan sokáig halottnak hitték, egy új bizonyíték arra utalhat, hogy Clifford McBride még mindig él, és egy elhagyott erőműben bujkál egy távoli bolygón – és hogy potenciális veszélyt jelent az egész univerzumra!

Valerian és az ezer bolygó városa

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki folyamatosan visszautasítja. Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre.

 

A szépség és a szörnyeteg

Forrás: Fórum Hungary

Egy varázslónő szörnyeteggé változtatja az ifjú és hiú herceget, a személyzetet pedig beszélő használati tárgyakká. A kastélyába zárt szörny csak az igaz szerelem által szabadítható fel. Az egyetlen esélye, amikor találkozik Belle-lel, az okos és gyönyörű lánnyal, aki az apja helyett feláldozva magát vállalja a rabságot a szörnyeteg kastélyában. Félelmeit leküzdve Belle összebarátkozik az elvarázsolt személyzettel, majd meglátja a szörnyeteg rémisztő külseje mögött a gyöngéd herceget. Egy ma már klasszikus Disney-mese élőszereplős változata, a főszerepben: Emma Watson.

 

Rambo V - Utolsó vér

Forrás: Vertigo Media

 

John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap elrabolják házvezetőnője, María unokáját és Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat. John Rambo legendás alakja ötödik alkalommal tér vissza a filmvászonra az elnyűhetetlen Sylvester Stallone alakításában.

 

A kuflik és az Akármi

Forrás: Kedd Rajzfilmstúdió

A Kuflik még mindig az Elhagyatott Réten laknak, Zödön még mindig a legzöldebb, Pofánka a legpirosabb, Titusz a legsárgább, Hilda a leglilább, Valér a legkékebb, Bélabá a legbarnább, Fityirc meg a legszürkébb, mert... hát, mert annak is lennie kell valakinek! Ebben a kufli filmben 10+1 különálló, humoros történetet láthatnak a nézők. Például, amikor nem történik semmi érdekes, Titusz és Fityirc a Csitt-csatt dallal ütik el az időt, de azt is megtudhatjuk, miért bánjunk csínján a szőrbogyókkal, mit tegyünk, ha elfurcsul az árnyékunk, hogyan néz ki egy vadonatúj évszak, mire használható az odavissza-gumó, no és legfőképpen: hogy mi is az az Akármi! A szereplők ezúttal is Scherer Péter hangján ontják a poénokat.

Szerelem második látásra

Forrás: Hungaricom

 

Raphael és Olivia első találkozása a gimiben szerelem volt első látásra. 10 év boldog házasság és sikeres írói karrier mellett Raphael élete tökéletes; legalábbis ő így gondolja. Önmaga sikerességétől megrészegülve észre sem veszi, mennyire elhanyagolja feleségét. Egy viharos estén a probléma felszínre kerül és veszekedésbe torkollik. Másnap reggel Raphael egy párhuzamos világban ébred, amelyben ő egy nőtlen középiskolai tanár átlagos életét éli, a híres és gazdag Olivia pedig nem is ismeri őt. Vajon sikerül-e másodszor is meghódítania imádott szerelmét?

A MoziKlub a Telekom havidíjas streaming szolgáltatása. A promóció keretében a MoziKlub szolgáltatás a 2021. december 23. és 2022. január 3. napja közötti időszakban minden korlátozás, felfüggesztés vagy szünetelés alatt nem álló Telekom TV, IPTV vagy SAT TV előfizetője díjmentesen veheti igénybe, amennyiben az előfizető nem rendelkezik MoziKlub szolgáltatással. A kizárólag Telekom TV GO szolgáltatással rendelkező felhasználók a MoziKlub szolgáltatás promóciós időszakban történő díjmentes igénybevételére nem jogosultak.