Matt LeBlanc egyedül viszi tovább a Top Geart

Chris Evans távozása után sem ér véget a rekordalacsony nézettségű Top Gear, az egykori Joey szeptemberben kezdi forgatni az új évadot.

Chris Evans műsorvezető távozott ugyan a Top Geraből, de a BBC a siralmas 1,9 milliós nézettség ellenére is tovább folytatja a valaha legendás, mostanra igencsak megkopott fényű autós műsorát - írja a Variety. A brit műsor egyedüli házigazdája a továbbiakban az amerikai Matt LeBlanc marad, szeptemberben kezdi el felvenni a 24. évad epizódjait. Chris Harris, Eddie Jordan, Rory Reid és Sabine Schmitz szintén visszatérnek ősztől.

matt-leblanc-top-gear.jpg

Az 1,9 milliós nézettség negatív rekord a műsor történetében, de ezen nagyon nincs mit csodálkozni: ez a Top Gear már egyáltalán nem az a Top Gear, ami régen volt. A „brit Totalcart”, azaz a nem autóőrültek számára is élvezetes autós magazinműsort korábban ugyanis nem a Jóbarátok sztárja, hanem Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May vezették.

Csakhogy Clarksont kirúgta a BBC, miután pofán vágta a Top Gear egyik producerét (az illető állítólag nem szervezte le a meleg fő ételt egy fárasztó forgatási nap végére), Hammond és May pedig követték a barátjukat, és most együtt fognak új autós műsort villantani az Amazonon.