A Gladiátor 2. sztárja megijedt Pedro Pascaltól

Paul Mescal félt hozzá odamenni, pedig egy filmben játszanak.

Készül a Gladiátor folytatása Ridley Scott rendezésében, főszerepben a brit Paul Mescallal (Normális emberek, Volt egyszer egy nyár), aki Lucilla fiát, Commodus császár unokaöccsét, Luciust alakítja.

Ezúttal is Connie Nielsen játssza Lucillát, de Djimon Hounsou is visszatér Juba szerepében, aki Maximus egykori szövetségese és gladiátortársa volt. Denzel Washington, Joseph Quinn és Barry Keoghan is látható lesz majd a filmben, ahogy A Mandalóri és a The Last of Us sztárja, Pedro Pascal is, de hogy pontosan mi lesz a szerepe, az egyelőre rejtély. 

Mescal hiába alakít egy kemény figurát, az Esquire-nek (még a sztrájk előtt) adott interjújában elárulta, hogy amikor összefutott Pedro Pascallal, "túlságosan félt odamenni hozzá".

Szerencsére a 48 éves Pascal nem ilyen szemérmes, és odalépett a Volt egyszer egy nyár színészéhez, amikor a Los Angeles-i LAX-repülőtéren keresztezték egymás útját.

Odajött, és annyira őszintének tűnt"

- mondta Mescal a The Last of Us sztárjáról, hozzátéve, hogy "már nagyon várja, hogy együtt lóghasson vele".

Forrás: Gilbert Flores

 

A színész, aki 2020-ban a Normális emberek című sorozatban nyújtott alakításával került fel Hollywood térképére, azt is elárulta, hogy még nem beszélt Russell Crowe-val, aki egyébként nincs benne a folytatásban. Az Oscar-jelölt színész elmondta, hogy szívesen meghallgatná Crowe történeteit a forgatásról, de a karaktereik teljesen különböznek.

Mescal egyébként elég rendhagyó módon kapta meg a Gladiátor 2. főszerepét.

Brutálisak a Gladiátor 2. díszletei – FOTÓ!

Felhúzták Máltán a Colosseum pontos mását.

Tovább

 

Daria Cercek, a Paramount mozifilmes részlegének társvezetője a Varietynek elárulta, hogy a producerek részben a Vágy villamosa című előadásban látottak miatt döntöttek Mescal mellett.

"Ő játszotta Stanley-t, és több olyan pillanat is van, amikor leveszi az ingét, és szinte szikrázott a levegő" - mesélte Cercek, megjegyezve, hogy "a hölgyek a közönségben nagyon hangosak voltak".

Úgy voltunk vele, hogy 'azt hiszem, megtaláltuk a mi emberünket’."

Via: People