Tom Cruise kirohanása volt az utolsó csepp, többen is felmondtak

A The Sun értesülései szerint elég feszült a hangulat a Mission Impossible 7 forgatásán. George Clooney is megszólalt.

A Port is beszámolt róla, hogy Tom Cruise a Mission Impossible 7 forgatásán elég alaposan felhúzta magát azon, hogy a stábtagok közül néhányan nem tartották be a járványügyi biztonsági előírásokat. Szenvedélyes kirohanásában a sztár arról beszélt, Hollywoodban mindenki példaként tekint rájuk, és hogy neki kell viselnie a felelősséget, ha a filmipar lezárása miatt elveszítik a megélhetésüket az emberek. A beszédben többször is kirúgással fenyegette meg azokat, akik továbbra sem veszik komolyan a biztonsági előírásokat.

Friss hírek szerint a stábban többen is úgy érezték, hogy Cruise átlépett egy határt, és otthagyták a produkciót. A hangfelvételt nyilvánosságra hozó The Sun úgy értesült, hogy összesen 5 kolléga állt fel. A lap egyik forrása szerint a kiszivárgott igazságbeszéd óta sem lett jobb hangulat a forgatáson: „Hónapok óta növekszik a feszültség, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. A felvétel nyilvánosságra kerülése óta csak fokozódtak az indulatok, és több stábtag is felmondott.”

Cruise és a produkció egyelőre nem kommentálta az értesüléseket, George Clooney viszont a magyar politikai helyzet után erről az ügyről is kifejtette a véleményét. A sztár éppen az új filmjét, Az éjféli égboltot promózta Howard Stern show-jában, amikor szóba került a téma. Clooney szerint a probléma valós, van egy rendezőasszisztens ismerőse, akinek hasonlóak a tapasztalatai. A színész úgy látja, hogy Cruise nem reagálta túl az esetet, de ő azért máshogy oldotta volna meg a helyzetet.

„Nem biztos, hogy segít, ha konkrét emberekre mutogatunk, de mindenkinek megvan a maga stílusa”

– mondta. „Megértem, hogy miért tette, teljesen igaza van, csak nem tudom, hogy személy szerint én is így intéztem volna.”

via: NME, IndieWire