Meryl Streep is gyanúsított a Gyilkos a házban új évadjában – ELŐZETES

A podcast-trió ezúttal egy színházban nyomoz.

Harmadszorra is összeáll a gyilkosságokat felgöngyölítő podcast-trió: Charles (Steve Martin), Mabel (Selena Gomez) és Oliver (Martin Short). Ezúttal egy színházi előadáson ölik meg Oliver Broadway show-jának főszereplőjét, akit Paul Rudd alakít. A harmadik szezon címe akár lehetne az is, hogy Gyilkos a színházban, mivel a nyomozás szó szerint a kulisszák mögé vezet.

A most bemutatott előzetesben Rudd mellett feltűnik Meryl Streep is, aki szintén egy színészt alakít, mi több, nagyon úgy tűnik, hogy egyenesen egy karikatúrát testesít meg. Láthatjuk még Jesse Williamst a Grace klinikából és Ashley Parkot, aki az Emily Párizsban című Netflix sorozatból lehet ismerős.

„A színház a választásokról szól: mit mutatsz meg, és mit rejtesz el – ezek a döntések mindent megváltoztatnak.”

- mondja titokzatosan az előzetesben Streep karaktere.

Forrás: Hulu / YouTube

 

A szériát 17 Emmy-díjra jelölték 2022-ben, Steve Martin és Martin Short meg is kapták az elismerést, ám a trió harmadik tagja, Selena Gomez nem kapott se díjat, se jelölést.

„Kissé megdöbbentett, hogy Selena nem kapott jelölést, hiszen nagyon fontos a trió és a műsor szempontjából is. Kiegyensúlyoz minket, és azt mondhatjuk, hogy a műsorban elért egyensúly miatt kaptuk a jelöléseket.”

- mondta Martin. Short hozzátette: „A műsorunk olyan, mintha Steve pisilni próbálna – 33 percig közvetítik.”

A Gyilkos a házban 3. évadja augusztus 8-án startol a Diseny+-on dupla epizóddal, majd hetente jönnek az új részek.

(via The Hollywood Reporter, NME)