Az emberhúsevés nagyon bejött Drew Barrymore-nak

Annyira, hogy az erről szóló sorozata zöld utat kapott a harmadik évadra is a Netflixtől.

A Santa Clarita Diet címre hallgató sitcom második évada március 23-án került fel a streamelős óriáscég kínálatába, ahova most újabb tíz epizódot rendeltek be. A horrorkomédia harmadik szezonja valamikor 2019-ben érkezik majd.

A tavaly debütált szériában Drew Barrymore egy Sheila nevű nőt játszik, aki férjével, Joellel (Timothy Olyphant) együtt a kaliforniai Santa Claritában él, és mindketten ingatlanügynökként dolgoznak. Életük azonban nem várt fordulatot vesz, amikor Sheila meghal. Még váratlanabb módon pedig a nő visszatér, így mind a házasságot, mind a közös üzletet sikerül életben tartani – mindezt már csak össze kell egyeztetni azzal, hogy az élőhalott asszonyka új létformájában roppantul kívánja az emberhúst.

„Szerintem ez a műsor egy házaspárról szól, akiknek a házassága folyamatos kihívásokkal találkozik.

És ezekre az újabb és újabb kihívásokra a férjnek és a feleségnek folyton reagálnia kell.

Ugyanakkor nagyon szeretem benne az egyensúlyt is. Hogy az egyik pillanatban még a legőrültebb dolgot kell kiejtenem a számon, amit valaha hallottam, a következőben pedig arról társalgunk, hogy hova tűnhetett a kerti slag.

Szóval vannak benne ezek a tipikus földhöz ragadt kertvárosi dolgok. Na meg persze az is sokat számít, hogy van egy tinédzserlányunk. Az egész nagyon emberi, hétköznapi és átélhető emiatt. A másik oldalról viszont a horrorvonulat egyszerűen őrületes. De szerintem egy olyan világban élünk, ahol meg kell lépnünk ezeket az őrültségeket is” – nyilatkozta Barrymore még a második évad sugárzása előtt.


(via Variety)