Házasság első látásra: volt pumpa?

Gyuri és Nelli (egyelőre nem létező) szexuális élete és a férfi rendmániája lett a téma a TV2 reality show-jában.

A TV2 nagy sikerű „tudományos párkereső reality”-jének új epizódjában megint János és Nelli párosa került fókuszba. Véget értek a mézeshetek, a pár visszatért a nápolyi nászútjukról. János cimborája az új részben gyakorlatilag ellopta a show-t: amíg a műsor fejleményeit figyelő és kommentáló pszichológusok szakszerűen elemzik az eseményeket, addig Gyurit csak egy dolog érdekli:

volt-e pumpa Nápolyban?

Mint kiderült, nem volt, de Gyurinak további kérdései is voltak Nelli testéről… Utána pedig megjósolta, hogy lesznek itt még problémák, ő ugyanis tudja, hogy a barátja mennyire rendmániás.

Utána meg is nézhettük, hogy a gyakorlatban mit is jelent ez. János nemcsak a szekrényében tart katonás rendet, de kiütést kap attól is, ha valaki hagyományos párnaként használja a díszpárnákat. Nelli ezt a főbenjáró bűnt el is követte, amivel János szembesítette, majd utána figyelmeztette arra is, hogy nem szabad cipővel vagy papuccsal a szőnyegre lépni, sőt széket sem lehet tenni rá, mert az nyomot hagy. Úgyhogy mielőtt asztalhoz ültek, gondosan félre is hajtotta a szőnyeget.

Nelli forgatta egy kicsit a szemét a kamerának, de a szakértő pszichológus szerint még így is elég jól tolerálja János háklisságát.

Azoknak a nézőknek sem kellett csalódniuk, akik kifejezetten a "pumpa" miatt kapcsoltak a TV2-re, egy másik páros ugyanis sikeresen elhálta a nászt. Enikő bevallotta, hogy kapcsolatuk "maximális lábakon áll", mert minden szempontból közel kerültek egymáshoz Petivel.