Szerencsekerék: észbontó mélységekig jutottak a játékosok

Még a mássalhangzók azonosítása is meghaladta a képességüket, Opitz Barbi pedig feltalált egy új közmondást.

A TV2 műsora estéről estére bizonyítja, hogy mindig van lejjebb, és ebből a szempontból a legutóbbi adás sem okozott csalódást. Korábban is láthattunk már óriásit bakizó játékosokat, de arra még nem nagyon volt példa, hogy a versenyzők egyike se legyen tisztában a mássalhangzó és a magánhangzó közti különbséggel. Először a sztárvendég, az X-Faktor korábbi győztese, Opitz Barbi zavarodott bele a feladatba, és az A-betűt választotta mássalhangzónak, majd másodjára annyit mondott be, hogy Imi…

Ugyanezt a „civil” játékosok, Roland és Dominik is eljátszották, de ők még azzal is súlyosbították a helyzetüket, hogy olyan ritkán használt betűket is bemondtak, mint az X és a W.

A megfejtési próbálkozásaik is legalább ennyire szórakoztatóak voltak. Az egyik esetben már csak egy betű hiányzott volna az üdvösséghez, de Roland a hajra utaló szavak közül nem a PLATINÁ-t mondta ki, hanem feltalált egy új szót, szerinte ugyanis a megfejtés a PLATÁNA lett volna.

Forrás: Tv2

 

Később Rolandnak lehetősége lett volna javítani, a „Forgalom elől elzárt terület” volt a feladvány, és az alsó sorból már csak a magánhangzók hiányoztak. Roland mondta is, hogy az alsó sort már majdnem teljesen tudja, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy egyáltalán nem tudja, így a rossz betű bemondása után Dominik lett a nevető harmadik.

Forrás: TV2

 

A végén aztán ő is bukta a legnagyobbat, több mint 1 millió forintja volt, amikor elvileg már tudta a megfejtést, de valamiért hallucinált még két betűt a mondat végére, így azt mondta be, hogy „Evés közben jön meg az étvágyAM”. Mindenki a fejét fogta a stúdióban a döbbenettől, de lehetett még fokozni: a szintén 1 millió felett járó Opitz Barbi azzal tromfolt, hogy „IVÁS közben jön meg az étvágy.”

Barbi a műsorban, és utólag az Instagram-oldalán is közölte, hogy általánosban és gimiben is színjeles tanuló volt mindig, és aztán felháborodottan ostorozta azokat, akik a műsorban mutatott produkciója miatt gúnyolják.

 

Via: tv2play.hu