Szóval így néznek ki a Bird Box szörnyei

Bölcsen döntöttek az alkotók, hogy végül nem mutatták meg a lényeket, amik Sandra Bullockot és családját rémisztgették a Netflix filmjében.

Tele van a közösségi média Sandra Bullock posztapokaliptikus túlélőhorrorjával: a Netflix óva intette az embereket, hogy hagyják már végre abba a Bird Box-kihívást, mert komolyan megsérülhetnek, tele az internet a filmhez kapcsolódó mémekkel - ami ugye a közönségsiker legegyértelműbb jele -, és mindenkit a szörnyek kinézete foglalkoztat. A filmben ugyanis fizikai valójukban nem látni azokat a teremtményeket, amelyek hőseink életére törnek, és így, hogy a néző fantáziájára van bízva, sokkal de sokkal félelmetesebbek. 

Korábban már mi is írtunk arról, hogy láthattuk volna a szörnyeket, csakhogy szegények elég röhejesre sikerültek - Bullock is elröhögte magát, amikor megmutatták neki, így inkább kivágták a jelenetet  a filmből.  Andy Bergholtz, a lény tervezője Instagramján mutatatta meg, mitől is kellett volna rettegnünk. Ne rójuk fel neki ezt a nagyfejű óriáscsecsemőt, a forgatókönyv (illetve az alapjául szolgáló regény) alapján dolgozott.

 

Szóval így. Ugye, hogy jobban jártunk?