ValóVilág 12: Másnak ínyencség, ők hányingert kaptak

Ruszlit és kimchit kellett enniük a villalakóknak.

Újabb eseménydús nap a ValóVilágban: VV Bogi és VV Dudu utolsó próbatételként bizonyíthatták, mennyire ismerik villatársaikat, VV Ádi buliján pedig annyira felhevült a hangulat, hogy valakik csókkal, mások könnyekkel ünnepeltek.

A veszélyzónába került Bogi és Dudu kapott egy utolsó lehetőséget, hogy bizonyítsák, a ValóVilág villájában a helyük. A többi villalakóról feltett kérdésekre kellett helyes választ adniuk, azonban ha hibáztak, egy asztalnyi bűzös ínyencség várta őket. Ecetes halat és a koreai fermentált káposztasalátát, azaz kimchit kellett enniük, amik valójában igazi ínyencségek, azonban Bogi és Dudu ezt valahogy máshogy gondolták. Lett is nagy vödörbe köpködés, hányinger és undor...

Forrás: RTL+

 

A nap többi része sem volt eseménymentes. Valen ajándékot kapott kintről, ami minden villalakóban mély nyomot hagyott, majd Bogi véglegesen elbúcsúzott a ValóVilág luxusbörtönétől. Ezek után nem csoda, hogy VV Ádi buliján elszabadultak az addig visszatartott érzelmek. A fiúknál sorra tört el a mécses, és egymáshoz fordultak támaszért.

Forrás: RTL+

 

A lányok ezzel szemben kiélvezték a buli minden pillanatát. Dorka minden lehetséges pillanatban Valen társaságát kereste. Bár a fiatalok még nem tudják, hogy kapcsolatuk hova is tart pontosan, úgy tűnik, hogy a jövőjüket együtt képzelik el. Olyannyira, hogy a két szerelmes igencsak előreszaladt az időben, és közös gyermekeikről ábrándoztak. A páros biztos abban, hogy a csöppség szüleire üt majd, és igencsak szép teremtés lesz.

Forrás: RTL+

 

Az este során Giada közelebb került Duduhoz, de egy meglepő páros is felbukkant. Reni Noémivel ropta a táncparketten egész este, és annyira elmerültek a latin ritmusok varázsában, hogy egy csók lett a vége, ahogy az ide kattintva meg is nézhető.

Reni korábban is nyíltan mesélt igényeiről, arról, hogy partnereit nem szereti csak a fiúkra korlátozni, de nem rejtette véka alá, hogy a szerepjáték és a többszereplős lepedőakrobatika az, ami igazán megmozgatja a fantáziáját.

A következő adásból a szerkesztők ígérete szerint kiderül, hogy mi okozta VV Valen és VV Ádi konfliktusát, milyen kitartóak a fiúk és az is, hogy melyik szerelmes pár nem tudta tovább türtőztetni magát – vagyis lehet, hogy már vannak olyanok is, akik továbbjutottak egy csóknál.

Via: RTL