Vele vagy nélküle? Sorsfordító pillanatához érkezett a Házasság első látásra

A TV2 népszerű „tudományos párkereső reality” műsorában színt kellett vallania a szereplőknek: tovább élik a kamerák előtt a kapcsolatukat, vagy mehetnek a dolgukra Isten hírével?

A héten minden nap fokozódtak az izgalmak a TV2 új műsorában, a Házasság első látásra című, világszerte nagy népszerűségnek örvendő „tudományos párkereső realityben” (amivel a csatorna egyébként igen jó nézettséget ért el, alaposan feladva ezzel a leckét az RTL-nek).

A műsor lényege az, hogy a jelentkezők számára pszichológusok választották ki az „ideális párt”, akikkel le is zajlottak a lagzik, és most a nézők az első csókoktól az utolsó veszekedésekig mindent láthatnak ezekben a kurtán-furcsán alakuló párkapcsolatokban. A csütörtöki adásban a szervezők egy váratlan fordulattal sorsfordító döntés elé állították a játékosokat: őszintén szembe kellett nézni az érzéseikkel, és

egyenként el kellett dönteniük, hogy folytatják-e a párkapcsolataikat, azaz továbbra is benne maradnak-e a műsorban!

 

Először Gyöngyinek és Csabinak kellett színt vallania:

egy papírlapra kellett felírniuk, hogy VELED vagy NÉLKÜLED

Gyöngyi sokáig gondolkozott, hiszen számára nagyon fontos, hogy legyen egy láthatatlan vonzalom”, ami Csabival nem alakult ki – de végül a veled szó került a papírjára.

 

Csabi saját bevallása szerint minden részletet átgondolt, és mivel úgy érzi, „már szereti Gyöngyit, mint ember”, végül ő is a veled szót írta le.

Geri és Bogi abban sem tudott megegyezni, hogy ki mutassa meg először a tábláját, ezért végül kő-papír-ollóval döntötték el, ki kezd. A szerencse(?) Gerit hozta ki győztesen, aki a veled szót írta a papírjára.

Miközben Geri kicsit habogott és próbált humorizálni,

Bogi nem lacafacázott, azonnal megmutatta Gerinek a táblájára írt veled szót, amiből kiderült: együtt maradnak!

Laci és Hilda viszont eléggé megcsavarta a dolgokat, 

mert bár a lány saját bevallása szerint újra belecsöppent egy olyan (rossz?) kapcsolatba, amiben már volt ezelőtt, ennek ellenére mégis a veled szót írta fel a papírra.

Laci viszont azt írta fel, hogy nélküled, mert úgy gondolkodott, hogy ha Hildának is ugyanez áll a papírján, akkor a lánynak nem kell tovább őrlődnie a műsorban.

Hilda viszont a könnyeivel küzdve olvasta el a férje döntését, mert nem erre a válaszra számított...

János és Nelli kapcsolatáról már korábban is megírtuk, mennyire kínos a férfi nyomulása, és bár ő is érezte, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt szeretné,

mégis leírta, hogy veled, mert ő „egy tökös férfi, aki szereti a kihívásokat”!

Házasság első látásra: már nekünk kellemetlen ez a rámenős nyomulás

Puskaporos a hangulat a TV2 reality show-jának olaszországi nászútján: Nelli kiakadt, kiosztotta Jánost.

Tovább

 

Nelli a nászúton érzett csalódottsága miatt, azt válaszolta: nélküled. De teljesen biztos volt benne, hogy János mit ír majd a táblájára, és mivel egy veled és egy nélküled még nem jelenti a játékból való kiesést, erős üzenet volt újdonsült párja számára, hogy bizony van még mit javítani a kapcsolatukon...

Peti a vele felírásakor őszintén bevallotta, hogy Enikő olyan érzéseket váltott ki belőle, amikre maga sem számított, habár az ő kapcsolatukban is előfordulnak viták, mindent megoldanak.

Enikő az esküvőjén még azt hitte, simán ledominálja majd Petit, de hamar kiderült, hogy nem lesz ilyen egyszerű dolga! Ám mivel a dolgok így csak még izgalmasabbak lettek, ő is azt írta a papírjára, hogy veled.

Petrában viszont igen sok a tüske,

úgy érzi sok dolgot nem érdemelt meg Andristól se nőként, se szimplán emberként, ezért a papírjára az került fel, hogy nélküle...

Andris saját bevallása szerint

„nem ijed meg könnyen, nem kertel, mindent kimond szárazon”, és mivel tanulni és fejlődni akar, a párkapcsolatában, az írt a papírjára, hogy vele.

Petra egyáltalán nem erre számított, szóhoz se jutott Andris döntésével kapcsolatban, könnyeivel küzdve próbált reagálni, hiszen majdnem biztos volt abban, hogy Andris is azt fogja írni a papírjára, hogy nélküled...

(via tv2play.hu)