Zseniálisan mixelték össze a Szellemirtókat a Stranger Things sorozattal

Dr. Wenkman és barátai fél perc alatt elintézték volna a Netflix kultsorozatának rémségét.

Vigyázat, enyhe spoilerveszély!

Nagyon mókás videót találtunk ma a Geektyranton: ilyen lett volna a Netflix ünnepelt sikersorozata, a Stranger Things, ha a '80-as évek BMX-en száguldozó, geek tinédzserei a '80-as évek legmenőbb New York-i kísértetvadászait, a Szellemirtókat riasztják, mert valami szörny randalírozik a békés kisvárosukban a kertek alatt.

A Netflix nyolcrészes tévésorozata persze pont amiatt izgalmas, hogy a tárasjátékozó gyerekek nemigen tudnak mit kezdeni a gonosz szörnyeteggel. Szerenécsre felbukkan a fenti videóban is látható, különös erőknek parancsoló kislány, aki épp a szomszédban fekvő, titkos katonai kutatóbázisról szökött meg.

mv5bmteyote5mdgznjzeqtjeqwpwz15bbwu4mdywmzk0otgx_v1_sy1000_cr0_0_1498_1000_al.jpg

A Stranger Things sorozatot nem váletéenül magasztalte az egekbe pár hete a fél világ: félelmetesen jó lett! Jól kidolgozott, szerethető karakterekkel, kiváló színészgárdával, kellemesen borzongató hangulattal, lassan építkezős tempóval és rengeteg '80-as évek nosztalgiával. Mintha Spielberg Carpenterrel és Stephen Kinggel karöltve forgatta volna újra az E.T.-t. Sajnos az idei Szellemirtókról már nem lehet ilyen pozitívan nyilatkozni.