A szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey visszatér a vászonra

A tavaly kitört botrány után most először lesz látható mozifilmben. A Billionaire Boys Club című thrillerhez kijött egy előzetes is.

A filmet persze Spacey még azelőtt forgatta (két évvel ezelőtt), hogy többen is különféle szexuális visszaélésekkel vádolták meg – de már az is nagy szó, hogy nem vágták ki a vele forgatott jeleneteket, ahogy az A világ összes pénze című Ridley Scott-moziban történt.

A júliusban érkező, valós eseményeken alapuló thrillerben a színész egy valóban létező, Ron Levin nevű szélhámost formál meg. Rajta kívül olyan sztárok játszanak még a filmben, mint Ansel Elgort (akivel Spacey-nek van már egy közös produkciója, a Nyomd, Bébi, nyomd!), Taron Egerton, Emma Roberts, Billie Lourd, Rosanna Arquette vagy Judd Nelson.

A nyolcvanas évek Los Angelesében játszódó Billionaire Boys Club egy csapat tehetős fiatalról szól, akik szeretnének még gazdagabbak lenni, és ennek érdekében egy kis szabálytalanságtól sem riadnak vissza, ám a dolgok egy ponton halálos fordulatot vesznek.

Mint arról többször is írtunk, a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey-t tavaly először az új Star Trek sorozat sztárja, Anthony Rapp vádolta azzal, hogy szexuálisan molesztálta, amikor még csak 14 éves volt. Ezt követően több hasonló, egymástól független eset is kiderült (a színész ellen emiatt jelenleg is nyomozások folynak), amivel szoros összefüggésben Spacey karrierje egyik pillanatról a másikra összeomlott.


(via NME)