Brad Pitt szerint ez a színész hal meg a legjobban a vásznon

„Úgy teríti le egy golyó, mint senki mást, akit valaha láttam” – méltatta kollégáját a sztár.

Brad Pitt elég közeli kapcsolatot ápol a filmes elhalálozással, sőt, annak kifejezetten változatos formáival is, hiszen SPOILER! a Ha eljön Joe Blackben brutálisan elgázolja nem is egy, hanem két autó, a Deadpool 2-ben megrázza az áram, A jogászban megfojtják, az Égető bizonyítékban pedig George Clooney karaktere véletlenül egyenesen arcon lövi.

Ezzel persze Pitt sehol sincs olyan kollégáihoz képest, akiket a legtöbbször ölnek meg a vásznon – gondolunk itt az örök bajnok Sean Beanre, John Hurtre, Christopher Lee-re vagy Danny Trejóra. A sztár azonban nem felsorolt kollégáira néz fel a filmes halálozások területén, hanem olyasvalakire, aki a mennyiség helyett a minőséget helyezi előtérbe.


„Szerintem én elég jól tudok meghalni a vásznon. De Gary Oldmannél nincs jobb. Ha megnézed azt, ahogy én csinálom, aztán azt, ahogy ő, te is úgy leszel vele, hogy »igen, hát nem rossz, de hát közel sem olyan jó, mint Oldman«” – mondta Pitt kollégájáról, aki egyébként nem panaszkodhat a mennyiséget illetően sem, hiszen több mint két tucatszor ölték meg filmekben.

„Gary Oldmant úgy teríti le egy golyó, mint senki mást, akit valaha láttam”

– fejezte be Pitt Oldman méltatását, akit egyébként olyan filmekben láthattunk leterítve, mint SPOILER! A pokol konyhája, a JFK, a Tiszta románc, a Bűn, a Rain Fall vagy a Csajok, puskák és a Király.


(via Far Out)

 

Ez is érdekelhet