Ezeket nem hajlandók bevállalni a Jackass sültbolondjai

Az új Jackass-film bemutatója kapcsán Johnny Knoxville beszélt a szereplők félelmeiről.

Február 4-én mutatták be a hamar kultikussá vált egykori MTV-s sorozat, a Jackass hatodik mozifilmjét, a Jackass Forevert, és a promóció jegyében az egyik főszereplő, Johnny Knoxville interjút adott az NME-nek. Bevallotta, hogy az életveszélyes vagy szimplán csak gusztustalan mutatványok résztvevői "egész nap rettegnek a forgatáson", egyben elárulta, mik azok, amiket nagyon nehezen akarództak megcsinálni.

"Nem szeretem a hideg időt vagy a hideg vizet" – mondta, majd hozzátette: "Csináltam már dolgokat hideg időben és hideg vízben, de ez csak nyűg."

Szereplőtársáról, Steve-O-ról így nyilatkozott:

Megengedi, hogy horgot tegyél a szájába, kimenjen az óceánra, hogy a vízbe hajítva a testével fogjon cápát, mindezeket megteheted vele, de amikor megpróbáltuk rávenni, hogy bungee jumpingoljon,  ő csak annyit mondott: "Baszd meg, haver, nem csinálom."


Knoxville több mint 20 éve dolgozik a franchise-ban, és ez idő alatt számos sérülést szenvedett, köztük temérdek csonttörést (ugyan csont nincs benne, de a péniszét is sikerült eltörnie) és 16 agyrázkódást. Miután azonban a legutóbbi film forgatása során agyvérzést kapott, kijelentette, hogy nagy mutatványokat már nem vállal.

"A legveszélyesebb mutatványaimat a forgatás végére hagytuk" - mondta Knoxville. "Még két-három nagy kaszkadőrmutatványom volt hátra, de végül nem tudtam megcsinálni." Hozzátette, hogy tisztában volt vele, hogy soha többé nem tesz ilyesmit.

(Forrás: Independent)