Keanu Reevesnek fontos szerepe lesz a Toy Story 4-ben

Az animációs film közelgő folytatásáról Tim Allen mesélgetett egy talkshow-ban.

Habár Woody és Buzz kalandjainak negyedik felvonását majd csak jövő nyáron mutatják be a mozik, már most mindenki erről beszél. A filmhez nemrég mutattak be új előzetest, a Buzz Lightyear hangját kölcsönző Tim Allen pedig a napokban a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt.

„Keanu Reevesnek nagyszerű szerepe van.

Ami azt illeti (íme egy kis belsős sztori) ezt ő maga is így gondolja. Szóval egy kicsit le kellett hűtenünk, hogy ne feledkezzen meg róla, hogy egy ekkorka figurát játszik, mint az ujjam” – mesélte a színész.

Allen szerencsére olyasmiről is beszámolt, ami a magyar nézőket is érintheti (a szinkron miatt ugyanis mi nem nagyon fogjuk érzékelni Keanu Reeves jelenlétét).

„Az utolsó jeleneten még most sem tettem túl magam. Annyira megindító,

hogy abba kellett hagynom a forgatókönyv olvasását, mert pont a stúdióban voltam. Körülbelül olyan hatása van, mint az Elfújta a szél utolsó mondatának” – ecsetelte.

„Nagyon jó, ezek a srácok zsenik. Olyan mély, megható és csodálatos a cselekménye. Nem mondhatok sokat, de most nagyon különböző játékokról lesz szó. Nagyon meg fog lepődni mindenki, hogy milyen játékszerek kerülnek elő, milyen játékok térnek vissza, és hogy milyen új karakterek jönnek” – lelkesedett a sztár.

A Toy Story 4-ben kedvenc játékaink új tulajdonosa, Bonnie új játékra tesz szert Forky személyében, aki egy olyan utazásra hívja a többieket, amely megmutatja az összes játéknak, milyen nagy és izgalmas a világ, ami rájuk vár.


(via The Hollywood Reporter)