Nagyon vicces lett a Toy Story 4 első előzetese

Az új részben visszatér Woody és Buzz, sőt, még a kis zöld ufó is, és megismerünk egy új szereplőt!

Kijött az első kedvcsináló, vagyis teaser trailer a 2019 nyarán mozikba kerülő Toy Story 4-hez, és bár az egész másfél perces videó egyetlen poénra van kihegyezve, így is nagyon mókás. Íme:

Az új részben természetesen visszatérnek a jól ismert szereplők, azaz Woody, Buzz, Jessie, Mr. Potato Head és neje, Rex és a kis háromszemű űrlény is, de bemutatkozik egy új karakter, a pánikoló villa, Forky is. Woody, a barátságos játékcowboy és Buzz, a vagány műanyag űrhajós eredeti hangja ezúttal is Tom Hanks és Tim Allen lesznek.

Az új rész vége Tom Hanks szerint könnyfakasztó lesz. Igaz, a hivatalos szinopszisból egyelőre nem derül ki, hogy miért, mert az csak ennyi: Woodynak mindig is tisztában volt a világban betöltött helyével, és azzal, hogy az ő elsődleges feladata az embergyerekek védelme, függetlenül attól, hogy Andy-nak vagy Bonnie-nak hívják-e a gyereket. Ám amikor Bonnie egy Forky nevű, ijedős új játékot hoz a gyerekszobába, és kezdetét veszi egy nagy utazás, Woody régi és új barátai egyszer csak rádöbbennek rá, milyen nagy a világ egy pici játéknak.

A Toy Story 4-ről tudni kell, hogy elég nehéz körülmények között készült el. Az egyik forgatókönyvíró, Rashida Jones (Quincy Jones lánya) a munka felénél váratlanul távozott a stábból, indoklása szerint azért, mert a Pixar stúdiónál nem részesültek egyenlő bánásmódban a nők és a feketék. A Pixar bálványozott igazgatója, John Lasetter később szexuális zaklatási botrányba keveredett ami miatt tavaly novemberben ugyan nyilvánosan bocsánatot kért, de végül otthagyta a céget. (via NME.com)