Salma Hayek is Marvel-hős lesz

A színésznő ugyanabban az Eternals mozifilmben szerepelne, amivel már Angelina Jolie-t és Keanu Reevest is hírbe hozták.

Újabb ismert sztárból lesz Marvel-szuperhős: állítólag Salma Hayek is csatlakozott az Eternals, azaz Örökkévalók című film stábjához. Ez az a 2020-as mozifilm, aminek Chloé Zhao a rendezője, és amelyhez állítólag már leigazolta a Marvel Keanu Reevest, sőt, Angelina Jolie-t is!

Az Eternals egy 1976 óta létező, Marvel-szuperhősökből álló csapat. Csupa kozmikus lény a tagja, akik mind daliás férfiak és gyönyörű nők, tudnak repülni, és már annyira urai a saját sejtfelépítésüknek, hogy lényegében örök életűek, nagyon gyorsan regenerálódnak, erejük, ügyességük, kitartásuk emberfeletti. Többen is képesek közülük teleportálni, energianyalábokat lődözni és kozmikus energiákat irányítani. Érdekesség, hogy maga a Marvel-univerzum főgonosza, Thanos is Örökkévaló.

Az Örökkévalók koncepcióját Jack Kirby találta ki, aki a DC-től való távozása után a Marvelnél is szeretett volna egy olyan, űrbéli világokban igazságot tevő, ókori istenekhez hasonló, egymással folyton szövetkező és háborúzó, mitologikus lényekről képregényben mesélni, mint amilyen a méltán híres Új Istenek-sorozata volt a DC-nél. A pletykák szerint a filmváltozatban ők lesznek benne: Herkules, Karen, Druig, Piper, Forgotten One, Ikaris, Makkari, Starfox és Zuras. Más források szerint egy Sersi nevű nő is benne lesz a filmben, róla és Ikarisról szólna majd az évmilliókkal ezelőtt játszódó történet.

A Marvel-mozifilmek producere, Kevin Feige egyébként már a tavaly meglebegtette, hogy ebben a filmben fog bemutatkozni a szuperhősös franchise első olyan karaktere (valószínűleg egy férfi), aki nyíltan vállalja, hogy meleg. (via Geektyrant)