Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel univerzumhoz

Az aranyat tojó sztárra a John Wick franchise után a Marvel-főnök, Kevin Feige is le akar csapni. A két fél között már javában folynak a tárgyalások.

„Beszélünk Keanu Reevesszel a dologról. Azt nem tudom, mikor fog csatlakozni hozzánk, ha egyáltalán fog, de mi mindenképpen meg akarjuk találni a módját”

– nyilatkozta Feige. „Már több megbeszélésen is túl vagyunk, és ezek a tárgyalások csaknem az összes filmet érintik, amit készítünk” – tette hozzá a stúdiófőnök.

A nyilatkozatból kitűnik, hogy a Marvelnek nincs még konkrét szerepajánlata a sztár számára, de amennyiben megállapodnak, beleraknák a legtöbb közelgő Marvel moziba. Reeves helyzetét egyébként Feige Jake Gyllenhaaléhoz hasonlította, aki szintén hosszas tárgyalásokat követően fogadta el Mysterio szerepét a hamarosan bemutatandó Pókember: Idegenben című filmjükben.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Korábban egyébként írtunk róla, hogy a cégnél a Bosszúállókat követően egy új „supergroup”-ot visznek át a képregényoldalakról a filmvászonra: a 2020-ban érkező The Etarnals az Örökkévalók nevű szuperhőscsapatról szól, és (az első, nyíltan meleg szuperhős mellett) ebben a filmben fog debütálni Angelina Jolie a Marvel univerzumban. Rajta kívül Kumail Nanjiani és állítólag Richard Madden is benne lesz a filmben – és szerintünk abszolút lenne benne helye Keanu Reevesnek is.

Februárban egyébként Kevin Feige bejelentette, hogy júliusban, a Pókember: Idegenben bemutatóját követően izgalmas részleteket osztanak majd meg a rajongókkal a Marvel univerzum közelgő filmjeit illetően. Nos, az új Pókember mozi premierje július 2-án (a magyar mozikban 4-én) lesz, szóval elkezdhetjük vágni a centit – és hátha addig Reeves is mond valamit az ajánlatra.


(via NME)