Elkészült az első toxikológiai jelentés Matthew Perry haláláról

Metamfetamin és fentanil nyomait keresték a színész szervezetében.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Jóbarátok 54 éves sztárját október 28-án holtan találták Los Angeles-i otthonában. Matthew Perry halálát fulladás okozta a saját jakuzzijában, a kiérkező rendőrök nem találtak kábítószert a helyszínen.

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images

 

Ugyanakkor ismeretes volt a színész éveken át tartó küzdelme a függőséggel, amiről ő maga is őszintén vallott. Ezért készült toxikológiai jelentés is, ami most azt állapította meg, hogy

sem metamfetamin, sem pedig fentanil nem volt a színész szervezetében a halálakor.

(Az utóbbi szer az egyik legerősebb klinikai alkalmazásban lévő kábító hatású fájdalomcsillapító). Ez azonban még csak előzetes jelentés, az alaposabb vizsgálathoz több időre van szükség: ezzel már az alkoholt és a vényköteles gyógyszereket is ki tudják mutatni. Ennek eredménye négy-hat hónap múlva várható.

Ez is érdekelhet

Matthew Perry legjobb pillanatai a Jóbarátokban

A napokban elhunyt színész karaktere sokak kedvence volt a népszerű szitkomban, és az is tény, hogy neki köszönhettük a legjobb poénokat. Mutatjuk az öt legemlékezetesebbet!

Tovább

 

Bár a színész otthonában találtak tablettákat, ám ezeket orvos írta fel neki, és megfelelően voltak tárolva, valamint semmi sem utal arra, hogy ezek hozzájárultak volna a halálához.

(via Uproxx, Wikipedia)