Ráadásszerelem

Bakancslistához adom
Love Again
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus film, romantikus vígjáték , 90 perc, 2023

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy omantikus vígjátékban bármi megtörténhet… főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra. Mira (Priyanka Chopra) vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé: és Rob (Sam Heughan) nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik. Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok. És ezzel persze mindent összezavar… aztán rendbe hoz.

Az érzelmes és szellemes vígjátékot nemcsak az emeli a hasonló filmek fölé, hogy a főszereplő pár (Priyanka Chopra, Sam Heughan) két tagja között csak úgy vibrál az elektromosság, hanem az is, hogy szerepet vállalt benne Céline Dion, aki nagyon szellemes színésznő és ráadásul ÉNEKEL is.
Bemutató dátuma: 2023. május 25. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Aenara 2023 aug. 25. - 11:48:37 10/10
Eredeti nyelven láttam csak a filmet. A története egészen egyszerű mindazonáltal romantikus, szívet melengető és gyönyörű. Inkább romantikus drámának mondanám, mintsem vígjátéknak.

Aki alapvetően nem szereti a filmdrámákat, annak elképzelhető, hogy a film nem fog tetszeni. Ez a film az érzelmekre és nem az eseményekre fókuszál. Mindezt kellemes filmzenével és jó színészi játékkal fűszerezve.

Szívesen megnézem máskor is.
7/10
Ildikó Nóra 2023 aug. 02. - 20:59:30 7/10
Az eredeti, német film (azt is érdemes megnézni, anno tetszett) remake-jét érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó. Tetszett a történet, a helyszín, a szinkron, a szuper filmzene (Még mindig az egyik kedvenc dalom Celine Dion-tól a 'Where does my heart beat now'.) Priyanka C-nak jól állt ez a szerep, nem volt idegesítő, szerintem ez köszönhető Bogdányi Titanilla szuper magyar hangjának is.
stoti8 2023 júl. 27. - 12:44:01
kötelezően vegyespáros ahogy kell
3/10
pihes 2023 júl. 17. - 14:18:38 3/10
Érzéketlen az nem vagyok, mégis ez piszkosul gyenge volt, hiába még neki CD HÁROM/TÍZ
4/10
blood.1 2023 jún. 02. - 17:33:39 4/10
Hallmarkra való film.
- Mi az? - kérdi a fiú.
- Jó hallgatni a hangod! - felel a lány, majd rákérdez: "Mit szeretsz a koslárlabdában?"
A választ már meg sem várja a lány, mert elalszik, ahogy belekezd a fiú a mondandójába.
Miután felkelnek, hirtelen csörög a telefon: "Úristen már ennyi az idő? El fogok késni..."
Csak egy példa a kreatív forgatókönyvből.
Celine Dion egyébként önmagát alakítja, de nem mint zenész, hanem párkapcsolati szakértő. Dalszövegeit csak azok érthetik meg, akik megtapasztalták már azt a földöntúli, megmagyarázhatatlan isteni adományt, amit szerelemnek nevezünk. Ezt a halandó emberek többsége képtelen befogadni. Szerepe kínos, mesterkélt.
korpetike 2023 máj. 26. - 20:36:27
Egy újabb unalmas tizenkettő egy tucat amerikai romantikus film a hollywoodi futószalagrol. A köteleő kellékek a homokos pasi természetesen nem hiányozhat. Egy ideig azt hittem a másik kötelező elem, az Afro amerikai szereplő nem lesz benne, már csodálkoztam is., de aztán persze ez a kötelező elem is megérkezett. Ötlettelen fiilm, közepes tehetségű színészekkel. A helyszín természetesen New York a világ "közepe" az álmok és a lehetőségek városa, ahol mindenki szép és tingli-tangli munkából mindenki jomodban él. Ebből a szempontból az ötvenes évek kommunista propaganda film elemei is megtalálhatóak benne. Összességében egy újabb film, ami nem éri meg azt az időt, amit ennek a nézésével töltünk.
7/10
New-man 2023 máj. 25. - 22:02:01 7/10
Romantikus, talán túlságosan is. Nem vígjáték. Amúgy nem rossz.
frakeca 2023 máj. 25. - 13:56:06
Az előzetes alapján engem ez a Szerelmes SMS című német filmre emlékeztet.