A guru

Bakancslistához adom
The Guru
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-francia-amerikai romantikus vígjáték , 94 perc, 2002

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

A tánctanár Ramu Gupta Indiából Amerikába utazik, hogy csatlakozzon a gazdag és sikeres unokatestvéréhez. New Yorkba érkezve azonban kiderül, hogy az unokatestvére hazudott, egy üzletlakásban lakik, és feketemunkából tartja el magát. Úgy tűnik, lőttek Ramu álmainak, hogy filmsztárként fog befutni, ám a sorsnak egészen más terve van vele. Az egyik meghallgatáson találkozik Sharonnával, a pornósztárral és manhattani new-age hercegnővel. Segítségével Ramu olyan vállalkozásba csöppen, amiről nem is álmodott: ő lesz New York első szexguruja.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Darth Plagueis 2012 ápr. 28. - 22:29:24
Ez ritka szar... :(
jeffero 2009 febr. 06. - 21:42:02
Szerintem klassz film, kicsit tündérmese-szerû, igazi romantikus vígjáték, ami a keleti kultúrából is merít, ill. valami egyveleget ad két világ találkozásából, hisz ez történik Ramu és Sharonna között.
Heather Graham és Marisa Tomei is nagyon tetszett, részben miattuk néztem meg a filmet, aranyosak, szeretnivalóak. Marisa-hoz nagyon illett Timkó Eszter mint magyar hang, sokaknak Lois Lane juthat eszébe róla a Supermanes sorozatból.

A 11. percnél található Bob Seger - Old Time Rock And Roll c. szám és a táncos jelenet számomra nagyon ütött, hisz szinte pont ugyanez látható A dadus sorozat 2. évadának 16. részében, amikor Niles, az inas egyedül maradván otthon kivetkõzik magából és erre a számra lejt egy hasonló táncot.
Michael McKean szintén szerepelt A dadus-ban, valamint nekem ismerõs még pl. a Jack és A turné c. filmekbõl.
Sydneyke 2009 jan. 21. - 20:29:19
Nagyon gyenge film...
Nem maradtok le semmirõl...