A gyilkos bennem van

Bakancslistához adom
Guilty Conscience
amerikai thriller, 104 perc, 1985

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

A neves ügyvéd szeretne megszabadulni a feleségétől. Mivel tudja, hogy a válás mekkora anyagi áldozattal járna a számára, más - egyszerűbb, de véresebb - megoldáson kezdi törni a fejét.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
modano 2012 ápr. 16. - 10:39:01 Előzmény feketevipera
Szersén Gyula volt pár filmjében a magyar hangja. Például az Árnyékország, ami egy remek darab. Drámai szerepekben tökéletesen illik hozzá, Hannibál esetében már kevésbé.
9/10
WayneGace 2012 jan. 27. - 13:58:55 9/10
Szerintem egy igazán jó film. Végre nem az az unalmas megszokott klisé halmaz, amit már ezerszer látott mindenki. Persze sokan csak arra vevõk, hogy még egyszer megnézzék ugyanazt más köntösben. Nagyon tetszett a szereplõk, fõleg a fõszereplõ logikai érvelései, az önmagával folytatott érv ás ellenérv párbaj. Engem végig lekötött a film, nézette magát. Nagyon örülök, hogy véletlenül ráakadtam erre a filmre.
feketevipera 2011 okt. 15. - 19:33:04
Hogy õszinte legyek, képtelen voltam végignézni, meglehetõsen untatott a sztori. Többre számítottam, az alapötlet viszont nem volt rossz, néhány megoldás pedig szerintem igencsak egyénire sikeredett (ahogyan pl. Anthony Hopkins karaktere önmagával vitatja meg, hogyan is lenne a legjobb kinyírni az asszonyt). Úgy vélem, jobb lett volna a film, ha az elején némileg izgalmasabb, ott szerintem pár nézõt el lehet veszteni. A képminõség egyenesen gyatra volt, mintha valami VHS-kalózmásolatot nyomattak volna le. Amúgy érdekes, hogy Hopkins magyar hangja itt Szersén Gyula volt, meg is lepõdtem a dolgon.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu