A kívánságkút

Bakancslistához adom
Wishing Well
7 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 90 perc, 2009

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A riporter Cynthia Tamerline az Illinois-állambeli Wishing Well városkában ébred és a helyi jóakarója mágikus közbenjárásának köszönhetően többé már nem egy nagyvárosi menő újságíró, hanem egy gondokkal küszködő helyi lap munkatársa. Legnagyobb meglepetésére azonban a kisváros, és a lap özvegy tulajdonosának varázsa alá kerül.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2011 febr. 19. - 08:05:34
Na, most úgy tûnik végre leadták, de elég gyorsan lezavarják, egy hétvége alatt, péntek éjjeltõl vasárnap kora reggelig. Azért gondolom fogják még ismételni.

A másik érdekesség Az öröm nyomában c. film, amit pár hete a Movies24 próbált leadni, de végül mégsem adták le, A kívánságkút korábbi esetéhez hasonlóan mást adtak õk is helyette, olyat, amit már sokat ismételtek, de most bekerült a Universal mûsorába, bár én jobban örültem volna a Movies24-en neki. Persze lehet, hogy még fogják ott is ismételni mindkettõt.

Egy régi Hallmarkos film, ill. minisorozat viszont lesz a Movies24-en újra mostanában, a Széthasadás címû, amit még 2009 évvége körül adott a Hallmark, de csak kétszer ment le, és azóta nem volt többször.