TOP10 BRAND
1
INDEX 1 043 596 RU
2
BLIKK 997 764 RU
3
ORIGO 946 356 RU
4
24 852 380 RU
5
IDOKEP 822 528 RU
6
TELEX 633 896 RU
7
RIPOST 620 636 RU
8
NLC 561 068 RU
9
FEMINA 552 636 RU
10
PORTFOLIO 540 464 RU
1
INDEX 1 043 596 RU
2
BLIKK 997 764 RU
3
ORIGO 946 356 RU
4
24 852 380 RU
5
IDOKEP 822 528 RU
6
TELEX 633 896 RU
7
RIPOST 620 636 RU
8
NLC 561 068 RU
9
FEMINA 552 636 RU
10
PORTFOLIO 540 464 RU

A Konyhafőnök - Legendás évadhoz terítünk

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar gasztro-reality, 2022

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Legendás évadhoz terítünk minden hétköznap - az RTL Klubon! Itt a nagy népszerűségnek örvendő gasztroreality, A Konyhafőnök legújabb évada! A közönségkedvenc zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost hetente legendás sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket! Ráadásul egy - egyelőre rejtélyes - világsztár is érkezik A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők! A Konyhafőnök (gyártó: Solaz Media) vadonatúj évada a rajongók számára már megszokott casting epizódokkal kezd, ahol - a tavalyi évad után másodszor - Fördős Zé újra csapatot kap! A versenyző-jelöltek először a Válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf csapatába kerülhetnek be. Idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait. A Konyhafőnök 9. ,,civil" évada is drámai küzdelmeket, kiborulásokat és nem várt fordulatokat ígér! Most sem lesz könnyű dolga annak, aki versenybe száll A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért . erről a zsűri és a legendák is gondoskodnak! Az RTL Klubon újra a konyháé lesz a főszerep, most egy igazán legendás évaddal készülünk!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
fricsi01 jún. 17. 22:49:06 Előzmény nuiii
és lám ...... be is jött:)
fricsi01 jún. 17. 22:32:21
hát ez a kis billegő, idétlen - .... - nem a legjobb volt.
1/10
Féderweisz Nünüke jún. 08. 13:10:38 1/10
Ki a bánatot érdekel még ez a vacak ?
cloe13 jún. 04. 19:52:44 Előzmény Kit Fisto
Polgári nevén Fördős Zoltán
8/10
kekval máj. 26. 22:14:11 8/10 Előzmény Bonitó
Amit leírt, szó szerint így gondolom én is. A séfek megváltozott magatartása, hozzáállása a versenyzőkhöz, az alázás nagyon nem kulturált viselkedés. Dobálják az edényeket, leszórják az asztalon felhalmozott termékeket stb.
Ez a hajsza és a képtelen feladatok elvárása, a séfek által készített ételnek nevezett tányér dekorációk lemásolása teljesíthetetlen feladatok a megadott idő alatt. Persze, ha tényleg így van, vagy csak mi látjuk ezt és a kulisszák mögött teljesen másképpen zajlanak az események és mi csak az összevágott zűrzavart látjuk.
Engem különösen a pocsékolás zavar. Felháborító, hogy a mai világban, amikor mindenki azon töri a fejét, hogyan tudná a napi életét a leggazdaságosabban és legészszerűbben kivitelezni, minden nap sorra dobják ki a legdrágább ételeket (nem rántott levest) a szemetesbe vagy öntik bele a csapba. Egy szégyen! Senki nem gondol bele abba, hogy milyen irritáló lehet ezt sok szegény embernek látni?
Nem is hergelem bele magam tovább, úgy sem fog semmi megváltozni, amíg a nézettség akkora, hogy a műsor között leadott reklámok jó sok pénzt hoznak az RTL konyhájára.
Bonitó máj. 20. 00:55:24
Én már csak háttérből figyelem a műsort,  mert engem nem köt le ez a show!
Régen nagyon kedveltem ezt a műsort. Amikor még egy-két ötletet el lehetett lesni, főleg a fűszerekkel kapcsolatban, vagy esetleg az akkor kívánatos tálalásnál.
De amikor már előjöttek az "újragondolt" ételek, már nekem hiteltelenné vált az adás. Én szeretem, ha egy ételt úgy hívnak, amiről szól, ami benne van. És ezentúl sem fogom a vadast  "újragondolva," halból készíteni! :)
Elrontotta a kedvemet a rengeteg pocsékolás.  A higiénia semmi bevételétől kezdve sok egyéb dolog.
A mostani évadban pedig már lassan estélyi ruhákba főznek, hajuk, szakálluk lóg a fazékba! Nem számít! Sokszor pedig olyan alapanyagokat használnak, amit az egyszerű ember nem is ismer, beszerezni sem tudja.

A legjobban utálom a szimultán főzést, ami egy baromság! A sok-sok kapkodásával együtt, és jaj annak aki lemarad! És a reklámokkal együtt plusz unalmas, töltelék opció.  A tálalásról már nem is beszélve. Amit Jenő tegnap készített és tálalt kaját, csak néztem, mint a laposhal ott az asztalon! Épp, hogy csak volt valami pottyantás a tányéron, de szó se róla az szép színes volt?! :) És full drága. Sznoboknak való.

Amit pedig nem lehet nem észrevenni, hogy a két séf mennyire eldurvult a játékosokkal. Egyáltalán nem áll jól nekik ez a szerep, és a műsornak sem! A háttérből szólt Ákos hangja és feltűnt ahogy alpári módon szólt anno a műsor elején például " Survivor" Dávidnak. Már én megsértődtem a srác helyett!
És mit ad Isten, a srácnak is rosszul eshettek Ákos séf szavai, mert Dávid levette a kötényt, és önként távozott a műsorból. (A séfek nagy meglepetésére!)
Nem tett így viszont, Fodrász Fecó?! Vele is végig nyersen beszéltek, de Feco bírta a strapát. Amikor kiejtették, majd "újragondolták" a helyzetet (  vagy a fülükre szóltak, hogy ki ne ejtsétek a Nyerő páros ominózus Kárpátirebekásfodrászfiúját! )És utána szaladtak és visszahívták?! Most őszintén, ez nem komolytalan?! És Fodrász Feco haja is korpás, visszament a műsorba. 
Jenőnek sem áll jól, hogy bekeményített! Nem állt jól neki, hogy odamegy a pulthoz és lesöpte az egész asztalt a rendetlenség miatt. Igen tudom, kell a feszültségm de nem kell a polgárpukkasztás.

Sztárvendégek?! No comment! Nekem nem emelték/emelik az est fényét az hótziher!
És igen, ez lett amit mai is láttunk,  a tényleges, az  általam igen kedvelt  főzőműsorból. Egy bohóckodás, az éppen érdekes (vagy éppen nem?!) celebekkel. Szerintem.
További jó fórumozást kívánok Mindenkinek!
6/10
nuiii máj. 19. 22:38:05 6/10
Azért úgy tűnik idén sem a tehetség vagy a szimpátia számít, hanem az, hogy ki tud jobban lemenni majomba. Egymás után kidobtak három olyan versenyzőt, akik miatt megérte nézni a műsort.
Kit Fisto máj. 18. 14:47:28
Fördős Zé? Ez úgy hangzik, mint akit az elmegyógyban neveztek el így, mert fürdéskor mindig nagy cirkuszt csinált és azt kiabálta a lefolyónak, Zéééé!
6/10
nuiii máj. 09. 22:36:37 6/10
Covid miatt adta fel a versenyt a Mikulás fejű csóka? Aki mellette állt, azt utána nagyon kerülgették a galérián a többiek (István asszem).
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu