A Romanovok végnapjai

Bakancslistához adom
francia dokumentumfilm, 57 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Suziy 2014 szept. 30. - 11:11:03 10/10
A visszatérés a múltba egy új idõvonalat hoz létre, azaz megváltozik a történelem. Ennek következtében az idõutazó nem térhet vissza a saját jelenébe, csak az adott - újonnan létrehozott - idõvonalon mozoghat. (Idõparadoxon)
"A világ nem megismételhetõ, de annak megismerése igen." (Tudomány)

"Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben.Kapcsolataink alakulásának és fejlõdésének semmi köze a szerencséhez. Minden azért történik, mert erõ hat rá. Ez az erõ mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk. Ha megértjük ezt az erõt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre szükségünk van. " (Lélekutazás)
A múltban meglelheted jelened kulcsát! (reklám helye)

Képesek a gondolatátvitelre, függetleníteni tudják magukat a tértõl és idõtõl, illetve kapcsolatot tudnak tartani más, hasonló adottságú lelkekkel.
Olyan ez, mintha egy különleges telefon lenne a fejükben, amely speciális frekvenciákra képes hangolódni.
A több mint 5000 éves Védákban is pontos leírás található a lélekrõl.
Mindez azt jelzi számunkra, hogy sok ezer évvel ezelõtt az õseink már birtokában voltak ennek a tudásnak, s késõbb kezdett fokozatosan elfelejtõdni, fõként a „civilizálódó” emberek között.