A szív szava

Bakancslistához adom
Voice of the Heart
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai filmdráma, 200 perc, 1990

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A film Barbara Taylor Bradford regénye alapján készült. A fiatal Katharine Tempest tehetséges színésznő. Fényes karrierről álmodik, múltja azonban sötét titkot rejteget, amely megakadályozhatja további pályafutását. Egy nap megismerkedik egyik hódolója testvérével, Francesca Cunninghammel. A lány arisztokrata körökből származik, és írói pályára készül. A két nő összebarátkozik, ám kapcsolatuk nem marad sokáig felhőtlen, egy jóképű színész, Victor Mason miatt, aki meghódítja szívüket. Ez a szerelmi háromszög számos intrika, féltékenység és hűtlenség forrása lesz.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Katharine Tempest
Victor Mason
Francesca Cunningham
Doric Asterman
Nick Latimer
David Cunningham
Terrance Ogden

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
hölgy 2018 okt. 18. - 20:55:36
Nagyon jó film, sajnos hiába keresem nem találom, pedig szivesen megnézném újra.
offtopic
Csuvatka 2008 dec. 14. - 20:22:56 Előzmény terézanyu30
Itt a porton néztem, és nem volt jelezve mikor melyik rész van.
terézanyu30 2008 dec. 10. - 22:57:17
Máskor jobban nézd meg, holnap délután a mai rész ismétlése lesz, jövõ héten este a második rész, másnap délután meg szintén az ismétlés, azért jó film nézést.
offtopic
Csuvatka 2008 dec. 10. - 20:10:23
Természetesen kora délután még hevesen dolgozom, ezért bánt a dolog.
offtopic
Csuvatka 2008 dec. 10. - 20:09:46
Ilyen baromságot, hiába nézném meg ma este ezt a jónak igérkezõ filmet a másdik részt holnap kora délután adják, jövõhéten pedig megsimétlik mindkét részt ugyanezen feltételekkel. Elmebeteg lehet ez a mûsorszerkesztõ. Kiábrándító ez az oda nem figyelés:(
Lindus 2008 júl. 05. - 20:50:07
Nagyon jó a film,és a könyv is.Kár hogy aki a könyvet irta, attól nagyon kevés filmet forgatnak le,pedig az agresszív filmeknél ez sokkal, de sokkal megnyugtatóbb,és szórakoztatóbb.Van egy pár nagyon jó film,amit már láttam ettõl az írótnõtõl,igaz sok romantika van benne,de legalább szép és tiszta érzéseket mutatnak be ezek a filmek.Tûzzenek müsorra sok sok ilyen fimeket,biztosan soka szívesen megnéznék!További szép estét mindenkinek!L.