A tökéletes harcos

Bakancslistához adom
Cyborg Soldier
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-kanadai akciófilm, 84 perc, 2008

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Isaac (Rich Franklin) a titkos emberi fegyver első prototípusa, amely egy genetikailag átalakított, regenerálódni képes, szuperintelligens kiborg, maga a tökéletes bérgyilkos. Egy nap azonban őt is utoléri a végzet, a halálsorra kerül, de bebörtönzői elszámították magukat. Sikeres szökése után Isaac túszul ejti Lindsey Reardon képviselőt (Tiffani Thiessen). Ám a Simon Hart (Bruce Greenwood) tervezte kiborg ügynökök olyan paranccsal erednek a nyomukba, amely szerint mindenáron meg kell semmisíteni mindkettejüket. Isaac és Lindsey hamar rájönnek, csak úgy élhetik túl a halálos hajszát, ha összefognak egymással.

Stáblista:

Szereplők

Lindsey Reardon
Janice Fraser
Matt Larkin
Dr. Tyler Voller
Ottaway seriff

Hozzászólások

Szerinted?
chosette 2011 márc. 19. - 19:14:25 Előzmény djroyal
Nem tudtam a magyar címét.Akkor majd meg próbálom így.Nem próbáltam kölcsönzõbe,eszembe sem jutott,de most,hogy mondod....Megnézem.Csak az a baj,hogy az nem lesz az enyém,de legalább 1X látom.Köszönöm szépen kedvességed.
djroyal 2011 márc. 15. - 23:38:57
Utána néztem neked de sajnos nem találtam semmit.
Amúgy a magyar címe: A katona
Esetleg DVD-kölcsönzõben nem próbáltad?
chosette 2011 márc. 15. - 23:24:59
Ha valakinek meg van és át tudná másolni,vagy tudja honnan lehet letölteni,magyarul az írja meg.Kérem.Örülnék neki.Ja és nem kívánom ingyen,de sokat nem tudok fizetni.