A magyar szőlőtermő vidékekről és borokról valószínűleg a világ összes országában hallottak. Azt azonban még itthon is kevesen tudják, hogy a borkészítés egyik legfontosabb eszközét adó hordó magyar gyártói is helyet kaptak már a világ borász-köztudatában. Az egyszerű tárolóedényből az évszázadok alatt luxuscikké avanzsált hordónak már rég nem csak tartályszerepe van. A hangsúly áthelyeződött arra, hogy hogyan tudja alakítani a benne tárolt anyagokat, elsősorban a szeszesitalokat. Egyesek szerint minden bornak megvan a tökéletesen passzoló hordópárja. Ennek megtalálására pedig egy, ugyan a tradicionális kádármesterségre épülő, mégis teljesen új szakág fejlődött ki Magyarországon is.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások