Adj már csendességet

Bakancslistához adom
16 perc, 1994

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Adj már csendességet - régi költök versei a Halottak Napján Régi költők verseiből alkalomhoz illő összeállítás Halottak Napjára. Szenci Molnár Albert:XC zsoltár - részlet; Shakespeare: LXVI szonett; Sejját Hamzai: Meddig jutsz még; Petrarca:A szem, amelyről...; Villon - Falusy: A nagy testamentum - részlet; Michelangelo: Évekkel rakva...; Balassi Bálint: Adj már csendességet Előadó: László Zsolt, Pap Vera, Papp Zoltán, Rajkai Zoltán, Stohl András, Téry Sándor, Vallai Péter

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
nagyvaradi44 2011 nov. 02. - 14:07:25
A szerkesztõ helyett szeretném megadni a mûsor tartalmát: Szenci Molnár Albert: XC. zsoltár - William Shakespeare: LXVI. szonett - Sejja Hamza: Meddig futsz még a haláltól ? - Francesco Petrarca: A szem melyrõl oly forrón daloltam - Francois Villon - Faludy György: A Nagy Testamentum - Michelangelo Bounarotti: Évekkel rakva bûnnel teljesen - Babits Mihály: Adj már csendességet.- Egy mûsorismertetõben ennyit hibát véteni egy kicsit sok. Nemde ?
feketevipera 2011 nov. 01. - 21:25:34
Igazi ünnepi mûsor, méltó a halottak napja szellemiségéhez. Világnézettõl, vallási hovatartozástól vagy nem tartozástól függetlenül bárkinek ajánlható ez a versösszeállítás, aki ilyen formában is emlékezni akar elhunyt szeretteire. Bárcsak több hasonló mûsort élvezhetnénk, még a közszolgálati csatornákon is elég ritka az ilyesmi.