Álom és szereIem: Inga Lindström: Egy dal Solveighnek

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Ein Lied für Solveig
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus sorozat, 89 perc, 2012

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Anders Allström zeneszerző s zongorist lánya baleset áldozata lesz. A férfi összetört, és nem látja az élet értelmét. Szenvedélye, a zene sem vigasztalja. Lánya halála előtt gyermekoperába kezdett, amelyet imádott lányának szentelt. De Solveigh halott. Anders, hogy feleljtsen, falura utazik. Ott ismeri meg a gyönyörű pedagógust, Liviát. A nő épp Stockholmba akar költözni, ahol barátja, Magnus lakik. Az Anderssel való találkozás azonban megnehezíti a döntést.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2023 máj. 07. - 08:25:48 9/10

A Svédország-szerte ismert zeneszerző és zongoraművész, Anders Allström gyermekoperát kezd ír lányának, Solveighnek, amikor a lánya, Solveigh egy balesetben meghal. Emiatt a tragikus esemény miatt házassága Ingriddel felbomlik, és Allstrom elveszíti minden motivációját, kreativitását. Anders kocsiba ül, és vidékre megy Mats kutyájával, hogy távol legyen minden fájó emléktől, és túltegye magát azon is, hogy a felesége már régebb óta viszonyt folytat a dalszerző managerével.

Lillekron városában találkozik a fiatal, élénk nevelőnővel, Liviával, aki szívvel-lélekkel vezet egy gyermekotthont. A hallgatag Allstrom vonzza, és még nagyobb nehézségekbe ütközik, amikor eldönti, hogy követi-e barátját, Magnust Stockholmba, és otthagyja-e mindazt, amit a szíve rejt. Amikor Allström felesége, Ingrid megjelenik Lillekronban, Livia élete legnehezebb döntése előtt áll.
9/10
grosz_i 2023 máj. 05. - 12:22:07 9/10
Képek az Egy dal Solveighnek filmhez (link): https://www.kino.de/film/inga-lindstroem-ein-lied-fuer-solveig-2012/