Álomhotel: Maldív-szigetek

Bakancslistához adom
Das Traumhotel: Malediven
osztrák-német romantikus film, 2004

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Sandra, a tengerbiológus Németországból tér vissza, ahol tengerbiológusként dolgozik az egyik kis szigeten, magányosan, mióta a férjét elvesztette.
Alexander, akinek fuvarozó cége van, kelletlenül érkezik a nyaralására, amit a kollégái ajándékoztak neki, de képtelen elszakadni a munkájától és a mobiljától. A szállodában veszi észre, hogy elcserélték a csomagját. A bőrönd Sandráé, a tengerbiológusé. Alexander talál a bőröndben egy naplót és nem tud ellenállni, hogy bele ne olvasson. Amikor kiderül, kié a bőrönd, eltökéli, hogy maga viszi el Sandrának a csomagját.
Leonie, az itteni szálloda igazgatója és a születésnapja alkalmából Markus ellátogat hozzá, hogy együtt ünnepelhessék meg azt. Markus összefut egy régi szerelmével, Eva-val és annak lányával, Nikola-val. Leonie bogarat ültet a fülébe, hogy Nikola talán az ő lánya.
Stefan, az özvegy férfi, kislányával, Lena-val és új szerelmével, Greta-val érkezik a szigetre, de megkeseríti a életüket, hogy Lena elutasítja Greta kedvességét, mert úgy gondolja, hogy a lánya az anyja helyébe akar lépni. Még a szigetről is próbál megszökni.

Stáblista:

Szereplők

Markus Winter
Sandra Bohland
Alexander Weigand
Eva Ruhland
Nikola Ruhland
Leonie Winter
Greta Junghans
Stefan Färber
Lena Färber

Hozzászólások

Szerinted?