Az Erasmus mobilitási program keretén belül egy lelkes magyar csoport (diákok, tanárok, szakértők és híres borászok) három hetet töltött a Toszkán borvidéken. Az EU által támogatott programban rajtuk kívül svédek, németek, franciák, és spanyolok utaztak Olaszország e gyönyörű tájára, hogy közelebbről is megismerkedjenek a borkészítés itteni hagyományaival. A mesés táj, a reneszánsz szülőhelye, a gyönyörű épületek csodálatos "kulisszaként" szolgáltak a komoly szakmai úthoz, minek végső konklúziója az volt, hogy a magyarok méltán betagozódhatnak a világ fontos bortermelő nemzetei közé. A magyar bor identitásunk fontos része, s minősége révén alkalmas a kulturális közvetítő szerepre Európa és a világ felé.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások