Beépített szerelem

Bakancslistához adom
Undercover Christmas
kanadai-amerikai vígjáték, 86 perc, 2003

Értékelés:

48 szavazatból
Szerinted?

Brandi, a bárpincérnő ezen a karácsonyon is hoppon marad, miután kiderül, hogy milliomos barátja, Scott csak ugratta, amikor a családjához meghívta. Jake Cunningham ügynök számára kapóra jön Brandi csalódottsága, és arra kéri, tanúskodjon Scott ellen a bíróságon, akit csalással vádolnak. A lány elvállalja, arra azonban nem számít, hogy a biztonsága érdekében az egész karácsonyt egy zord ügynökkel kell töltenie, méghozzá a Cunningham család mesés otthonában. Az úri pompa és képmutatás azonban nem Brandinek való, aki alaposan felforgatja a kényes társaságot, és teljesen megbolondítja Jake-et.

Stáblista:

Szereplők

Brandi O'Neill
Jake Cunningham
Anne Cunningham
Joe Cunningham
Stefanie Cunningham
Scott Shift

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Rojita jan. 18. 17:31:26 7/10
Inkább romantikus kriminek mondanám és nem vígjátéknak.
Az alapötletet már más film is feldolgozta, dehát a fk-író is egy "szerző", kicsit lopós.
A bűnügyi-szál mellett többféle szülő - gyerek - kapcsolat adja a történetet.
A fk több elemét kicsit hihetetlennek éreztem: (nyomozónk többször önkényesen döntött és csak a véletlenen múlt, h nem lett ebből védencének baja. Vagy a nagyon gazdag családnak nincs személyzete. Az ünnepi vacsorát, sőt, a 150 fős partyra is egyedül süt-főz a gazdag anyuka, - igaz, vastag arany nyakláncban.
A háttérben karácsony van, a szokásos amerikai túldíszítettséggel, - tehát a karácsonyi filmek közé is sorolhatjuk a filmet.
A lassú folyású történetet inkább női nézőknek ajánlom. A yt-on találtam.
alizka53 2014 nov. 22. - 19:36:36
Sajnos ritkán adják, gyönyörûek a karácsonyi kiegészítõk, ruhák. Rögtön ünnepi hangulatom lesz. A film maga szintén tetszik, szimpatikusak a szereplõk és nagyon is életszerû a történet. Remélem még fogják adni. 10/10
port_man 2014 júl. 22. - 23:28:10
Nem rossz. Némileg darabos, a párbeszédek lehetnének jobbak, de elmegy. Szokásos panelek, innen-onnan. A "mama" már Columbo filmben is játszott, onnan ismerõs volt, néhány évvel késõbbi kiadásban ... Dolores. Ott is érdekesen játszott.
szaboi9 2011 szept. 03. - 20:43:49
Imádom ezt a filmet. A fõszereplõ nõ és a nyomozó édesanyja nagyon jól játsza a szerepét.
Ajánlom mindenkinek, aki egy könnyed délutáni mozira vágyik.
Andzse 2008 máj. 18. - 15:51:35
Én imádom ezt a filmet, attól függetlenül hogy nem egy nagy sztorival rendelkezik. Harmadjára néztem ma meg és még mindig nem unom. :)
taen 2008 máj. 14. - 21:16:03
Ma megnéztem, nekem nem tetszett. A történetben semmi fordulat nincs, semmi újat nem mutatott. A vége egyértelmû. Bár azért vannak jelenetek, amik ott vannak: pl amikor nézik egymást a lépcsõn. Na az... :)
Szóval meg lehet nézni, de nem kell tõle semmit várni.
10/10
dudicskatalin 2008 febr. 01. - 18:07:16 10/10
A mai világban igenis szükség van az ilyen humoros-romantikus filmekre.Még akkor is ha elég hihetetlen a történet.Ne mindig csak az erõszak és a politika kerüljön a tévébe.Arra a kis idõre amíg az ember leül a tévé elé
önfeledten élvezze a mûsort.
erika6090 2007 nov. 17. - 10:34:27
Én már egyszer láttam a film+ ezt a filmet, nekem nagyon tetszett, nagyon sajnálom, hogy nem vettem fel. Nagyon örülnék ha mégegyszer adnák!