Bibliai házassággondozás

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 50 perc

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Minden házasság könnyen válságba kerülhet, ám a párok ilyenkor sem veszíhetik el a hitüket.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
montanosz 2008 dec. 21. - 22:00:20 Előzmény Heathcliff
sajna már az evangélium elsõ percétõl fogva voltak effélék, nem csak az utolsó idõkben(((
Heathcliff 2008 dec. 21. - 19:11:13
1Tim 4,1.A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó idõben némelyek elszakadnak a hittõl, hitetõ lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén.
2.Hazug beszédûeknek képmutatása által, kik meg vannak bélyegezve a saját lelkiismeretökben.
3. A kik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektõl való tartózkodást, melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre a hívõknek és azoknak, a kik megismerték az igazságot.
montanosz 2008 dec. 21. - 15:51:05 Előzmény movieking
ne keverd a bibliai életmódot a papokkal, semmi köze egymáshoz, ez a papi cölibátus ami gyermekrontová és apácagyalázóvá teszi õket csak egy két felekezetre jellemzõ, cseppet sem biblikus, egyáltalán nincs köze a bibliai életvezetéshez vagy házassághoz. inkább eretnekség a biblia szemszögébõl az apácazárdák meg effélék ami amúgy is a homoszexualitás melegágya (persze biblikus illetve kivétel ha valaki önként vállalja mint pál jézusi munkásságáért, de az õ élete szószerint szent volt)
kornyezet 2008 dec. 21. - 13:13:35 Előzmény galikmarica
Ámen!
10/10
galikmarica 2008 szept. 05. - 17:30:56 10/10 Előzmény movieking
Szia Movieking! Az Isten teremtette a szexet is! És fontos helye van a házasságban. De erre a szexre nem lehet alapozni. Mert az alap egyedül az emberré lett Isten: Jézus Krisztus lehet!
10/10
offtopic
galikmarica 2008 szept. 05. - 17:25:50 10/10
Kedves Movieking! A Biblia szerint a szexet Isten teremtette! Én hiszek a Bibliában. Hiszek Istennek. A szexnek igazad van nagyon fontos szerepe van a házasságban. De ha megromlik a férj feleség kapcsolata egymással, esetleg szõnyeg alá söprik a bajokat és a szexszel akarják megoldani problémájukat, akkor tudod mi szokott lenni? Nem élvezik a szexet. És nem azért már ráuntak a másikra, egymásra, hanem mert nincs harmónia közöttük. A szex az egyik legfinomabb érzõmûszer arra, hogy rendben vannak-e a dolgok a két fél között. Az apácás ügy borzasztó. De a papok közül sajnos nem mindenki veszi komolyan a Szentírást. Sõt, még aki mint én is igyekszek a Biblia tanítása szerint élni, én is sajnos vétkezek. De tudom és ezzel nem akarok visszaélni, de tudom ma is megbocsátott nekem az isten Jézus Krisztusért! Aki értem halt meg a kereszten az én és a te bûneid miatt halt meg a kereszten ártatlanul!
1/10
movieking 2008 júl. 03. - 10:49:23 1/10 Előzmény kovacsne_agi
A jó házasság alapja egyetlen dolog..és az nem a biblia hanem a SEX....... tudják ezt a papok is...egy pár hónapja volt a spektrumon egy mûsor és ott mutattak be egy apáca zárdát ahová csak papok járhattak be...tavaly bontották le és tudjátok mit találtak benne?? 1 napos halott csecsemõk csontvázait...Tehát a pap bement,felcsinálta az apácát az megszülte majd megölte...Fasza...Isten veletek! :)
1/10
kovacsne_agi 2007 nov. 16. - 08:33:40 1/10
Kedves Olvasók, nekem nagyon tetszik a sorozat és remélem le fogják még többszõr is adni, ezért különösen sajnálom hogy a szavazásnál amikor értékeltem a sorozatot tévedésbõl az 1-est jelöltem meg, szóval én 10-nek értékelem a sorozatot. Kovacsné