Comme un boomerang

Bakancslistához adom
francia-olasz krimi, 100 perc, 1976

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Jacques Batkin
Ginette
Eddy Batkin
Albert Chiusi

Hozzászólások

Szerinted?
Attila1977 2022 jan. 10. - 10:40:36
Üdvözlet. Valakinek esetleg jó minőségben megvan ez a film. Magyar szinkronnal, vagy magyar felirattal érdekelne. Köszönöm (reisza2@gmail.com)
Attila1977 2018 febr. 28. - 13:01:07
Sziasztok.

Valakinek megvan ez a film szinkronosan, vagy magyar felirattal? Szeretném beszerezni DVD-n, vagy akinek le van töltve valahogy elküldené?
reisza2@gmail.com

Köszi,
Attila
8/10
Ayrton Corvus 2010 ápr. 13. - 14:02:14 8/10
Mint egy bumeráng.

A két férfi a városban, és A Cigány után ismét együtt forgatott Delon és Giovanni. Hasonlóan lélek marcangoló film, mint a korábbi filmjeik. Mire képes egy Apa a fiáért. Azért a fiúért, akit az apja elhanyagolt, fiúért aki rossz társaságba került, és bedrogozva egy puskát töltögetõ társa kezébõl kirántva a fegyvert, kilõ az ablakon, szerencsétlenségére pont egy rendõr állt az ablak elõtt. Meddig képes elmenni az apa, hogy megvédje, és ha már az se sikerül, mindent egy lapra tesz fel.
A film kezdése valójában a film vége, de mégis más. Az elején futnak a fiával a hegyekben az olasz határ közelében, nyújtja a kezét, és kéz a kézben örömteli arccal futnak a kamera felé. A film végére újra eljutunk ehhez a jelenethez, a helikopterbõl a felügyelõ kiadja a parancsot a mesterlövésznek a tüzelésre. Delon ismét nyújtja a kezét, de egy hirtelen zörej, és vége a filmnek. Gondolom a rendezõ a nézõ fantáziájára bízta, hogy valójában mi történhetett. Remek alkotás, Delon legjobbját hozza. Érthetetlen, hogy nálunk még nem jelent meg.